pogacayanakk muratnannsi küçük kavanoz mamalar var ben onlardan alıp kavanozlarını yoğurt yapmak için kullanmıştım 1 çay kaşığı yoğurtla mayaladım
muratnannsi pogacayanakk mesela bugun 3 kavanoz mayalasm her gun bir kavanoz açsam olur mu ? Bide zaten 1 cay kaşığı yicek nasl olcak ki
pogacayanakk muratnannsi marketten degil sürekli aldığımız bir sütçümüz var ondan almıştım. İlk yaptığımı fazla yapmıştım onu iki gün verdim diğerlerini daha az yaptığım için günlük mayaladım
pogacayanakk muratnannsi bence her gün bir tane mayalayın yoğurt ekşimesin. İlk gün çay kaşığıyla vereceksiniz diğer günler biraz daha artacak ama benim oğlum ilk gün çay kaşığından fazla yedi sevmişti tadını çünkü
muratnannsi pogacayanakk tesekkur ederim .peki aldığımız sut pastorze degl bi sknti olur mu koy sutu sonucta kaynatcaz ama sknti olmaz dmi
pogacayanakk muratnannsi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ek gıdaya başlarken doktor onayı almıştım bu konuda. Rica ederim
Poyrazin_annesii Burda bı bayan kucuk kavonozlara bölüp dolaba koyuyorum 7 tane demiştı. Haftada bi defa yogurt yapıyormuş onuda bölüyormuş kavonozlara hergun 1 tanesını acıp yedırıyormuş. Bnde boyle yapmk ıstyrm ama aranzda varmı boyle yapan. Bebegım 8 aylık