Hulya_19 5 aylık kızım var 1 hafta önce Boğaz enfeksiyonu geçirdi Şimdi ise sürekli hapşırık ve öksürük var başına böyle bir durum gelen var mı sevgili annelerim doğal yöntemlerle nasıl çözebilirim İ
Gnssn Zeytinyağı sarımsak kürü bize çok iyi gelmişti arkadaş da yazmış zaten deneyin derim. Geçmiş olsun
Bihteeeer kaymakliekmekkadayifi sarımsağı ezin ⅔ tane olacak şekilde sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı dökün iyice harmanlayın sonra ayak topuğuna yaptığınız kürün sadece yağını sürün sarımsak değmesin ayağına sabah akşam gün içinde de sürebilirsiniz
Gnssn Hulya_19 bekletmek daha iyi 4 saat kadar diyor bazıları buzdolabında saklanıyor. 4-5 diş sarımsak havanda ezip üzerini geçecek kadar hakiki zeytinyağ. Sürerken sadece yagi kullanmak gerekiyor sarımsakları gelmesin ayağına
Bihteeeer Yasmnnnn canım onu doktoruna sor istersen benim kş büyük yaptım ama bi sorun olmadı senin ki küçükmüş daha aşağıda detaylı anlattım ama doktora bi danış
kaymakliekmekkadayifi Bihteeeer bunu surdukten sonra ustune corap vs giydirip uyutabilir miyiz ? Yoksa silip temizlicez mi