Aselin_nannesi20 Kızlar kızım 10+2 aylık burnu epeydir akıyo öksürmeye ve hırıltılamaya başladı balgam var bogazında ne yapılmalı hastaneye götürsem ilaç verecek evde nasıl geçirebilirim
Deletedmom_21 Aselin_nannesi20 ilerletmeden hastaneye goturun ilac kullanin evde ne yapsaniz fayda etmiyor benim oğlumda hasta malesef grip oksuruk geniz akintisi var antibiyotik yazdi iyi geldi
Damlakrbk Aselin_nannesi20 eczanelerde serum suyu ve burun açıcılar satılıyo onlardan alıp hergün burnunu beş altı kere aç özelliklede gece yatmadan önce aç hem tıkanıklığını giderir hemde rahat uyur ben hala kullanıyorum bebeklerime çokta memnunum🌸 öksürük içinde calpol kullanabilirsin en iyi gelen ilaç benim bebeklerimde grip oldu ben bu ikisiyle geçirdim hastalıklarını.
Seliminannesiiii Aselin_nannesi20 hırıltı başladıysa ciğerlere iner hemen bir doktora gidin doğru düzgün ilaç versinler çocuğa eziyet çektirmeyin calpol öksürük ilacı değil ağrı kesici ateş düşürücüdür. Bronşite zatürreyi çevirmeden bir çocuk doktoruna gösterin lütfen bebeğinizi. Bizim bir günde ilerledi ve ciğerlere inmiş hırıltı antibiyotik ve hava başladık.
Busra19092022 Aselin_nannesi20 götür bekletme balgam varsa tehlike benim bebegmde öyle oksijen veriyoruz evde
Damlakrbk Aselin_nannesi20 balgam geniz akıntısı sonucu oluştuğundan sık sık burnunu açarak balgamı sümük olarak burnundan çıkarmasını sağlayabilirsiniz burnunu çekerken ağlayabilir ama iyi temizlenirse hem burnu açılır hemde balgamı azalır. Ben hem burnunu açarak hemde calpol kullanarak geçirdim balgamı.
Aselin_nannesi20 Damlakrbk teşekkür ederim valla çok ihtiyacım vardı öksürürken uyku yok aglıyor sürekli
Damlakrbk Aselin_nannesi20 rica ederim gerçekten calpol öksürüğe birebir sabah akşam doyurduktan bir saat sonra bir çay kaşığı verin rahat rahat uyurda, inşallah çabucak atlatır bebiş geçmiş olsun🙏🏻
Kubra-34 Canim aynilari bizdede var 1 yasindayiz 2 gunduz tereyag pekmez veriyorum oksurugu kesti sukur 3 gundurde elmanin kabugunu soydum icine az bisey çorek otu atip kaynattim suyunu meyvesuyu gibi verdim balgamini attirdi var yine ama faydasi oldu bize
Aselin_nannesi20 Kubra-34 meyve suyu içmiyor sudan başka içecek içmiyor pekmez veriyorum ama tereyagıyşa denemedim onuda vereyim zaten balgam öksürük yapıyor soba yakıyoruz belkide ondanda olabşlşr