Nurburakbyk Mrb hanimlar bebeğim gündüzleri uyumuyor benmi uyutamiyorum anlamadim oturup aglicam artik uyuaa bile 10 dk bulmuyor uyumasi napcam bilmiyorum neden boyle 😭😭😭
Gulcanege Nurburakbyk benim bebek 1 aylık o da uyumuyor gündüzleri. En fazla 30-40dk. Kafayı yedirtecek en sonunda bana
Linaamom Nurburakbyk canım aynı şeyi yaşadık sanırım gene atak vs. Şuan 5,5 aylık daha iyi gündüz uykusu. Sabret oyala ve onu yor. Mesela bizimki aydınlık olduğu için uyumuyor ayağımda sallayıp gözüne müslin bez kapatıyorum anca öyle uyuyor
Ladylittlemouse Nurburakbyk 4. Ayda uyku gerilemesi oluyor ve felaket uykuları var. Benim. Bebeğimde 4ay26günlük gündüzleri 45. Dkda uyanıyor ger uyutmaya çalışıyorum yarım saat beş dk olsa bile uyuması önemliymiş felaket uykularında sizinkide felaket uykusu uyuyodur daha detaylı araştırırsınız ama en iyi çözüm desteksiz uyuması onu da eğitimle halledebiliriz o da ne kadar kolay olur bilemem🤷🏻♀️
Nbos @Nurburakbyk huzursuzluk, sürekli ağlama, kucaktan ayrılmama varmıydı atak haftanızda? Atak haftanız bittikten sonra bu belirtiler gittimi? 4 ay 6 günlüğüz atak haftasındayız 0 uyku
Nurburakbyk Nbos oglumun suan hala aynii malesef atak haftamiz gecti kucaktan inmek istemiyor birakinca agliyor
Nurburakbyk Gulcanege ozmaanlar cok guzel uyuyordu oglum sarilik vardi zaten zor uyandiriyoduk oyuzden🤦🏻♀️
Burceee Benimki doğdu doğalı öyle diyebilirim. Ben tekrar uyutmakta buldum çözümü. Uykusu açılmadan tekrar uyutuyorum, tekrar uyanıyor tekrar uyutuyorum derken biraz uykusunu almış oluyor. Çok iyi bir çözüm olmayabilir ama hiç uyumamasından iyi.
Nurburakbyk Burceee bende oyle uyutmaya calisiyorum ama bazen uyyuyo bazende uyumuyo agliyo kalkmak istiyo😭
Misssitare gmzshn ilk zamanlar böyle değildi ya arada pusette sallıyorum çok az uyuyor. Doktor kontrolümüzde sorucam bende anlayamadım
Hatice2 Uyku gerilemesi vardır, karnının tok olduğundan emin olunn uyandıkça nasıl uyutuyırsanız uykusu açılmadan aynu şekil uygulayın