Ylmn Merhaba arkadaşlar yeni doğan bebeklerde burun tıkanıklığı için neler kullanıyorsunuz birde en etkili olan sprey hangisi sizce🌸
Sebdem Ylmn biz her gün banyo yaptırıyoruz sonrasında baya yumuşamış oluyor, hemen burun aspiratörüyle çekiyoruz pıt çıkıyor ne varsa. Serum fizyolojik te uygulayabilirsiniz ama ona çok ağlayabilir. Sprey kullanmayın bence daha çok minik
fatima Ylmn serum fizyolojik ve şırınga ile temizliyorum bende hem pratik hem de çok rahatlıyor burnunu.
Aslihan27 Serum fizyoloji kullanıyorum ben burun aspiratörüyle çekmeye çalışıyorum az az sprey hiç önermiyorlar bilginiz olsun
Brnmrv Aspiratör kullanmak yeni dogan bebekte burun mukozasına zarar veriyor bizim doktorumun önermedi
Ylmn Hepinize çok Teşekkür ederim serum fizyolojik kullandım burun aspiratöryle de cektim ama hep bi hırıltı var bir türlü açılmıyor o burun🙈
Melekturkann Benim kızımda 3,5 aylık doğdu doğalı o burun hırıltılı temizliyorum ama içinde birşey yok o gelemiyor zaten ama iç kısmında hep bir hırıltı var ve ben çok sinir oluyorum öyle olduğu zaman,şırıngayla sıkıp temizlense açılacak ama onuda ben yapmaya cesaret edemiyorum ama doktora gideceğim zaman yaptıracam
Ylmn Melekturkann bizimde aynı ben şırıngayla serum fizyolojik kullanmama rağmen aynı farklı çözüm arayışındayım o yüzden🙈
Emine_28 Melekturkann hırıt Melekturkann hırıltı kaç gündür yada kaç aydır var bizimde sürekli hırıltı var doktora götürdüm burunu sürekli temizle dedi büyükçe geçiyormuş ama bana normal gelmiyor ya
Melekturkann Ylmn her zaman hırlamıyor emerken normal durduğunda nefes alırken Allah'tan uyurken çok hırlamıyor inanın çok sinir oluyorum varya ama aslında bir burundan verip diğer burundan çıkması iyi birde çoğu kişiden duydum yattığı odaya soğan üstüne karanfil batırıldığı zaman burnu açılıyormuş
Melekturkann Emine_28 doğdu doğalı hep bir ara geçti dedim ki oh sonra yine olmaya başladı. Serum fizyolojik falan yapıyorum ama ne fayda çekiyorum ya hiç birşey gelmiyor. Bir burundan verip diğer burundan yapıldığı zaman faydası oluyor ama benim kızım duran bir bebek değil çok hareketli o yüzden ben korkmam ama öyle diye yapamıyorum.