Minkpndam Günaydın sabah şerifleriniz hayır olsun 😘☺️ Dün balkabağı tatlısı yaptım 3 küçük dilim ayırdım kızım için. Dışarı çıkmam lazım üzerime balkabak’lı çorba tarifi atın kızlar ya 🥲 13 aylık kızım doyurucu bir şey olsun please 😂
Deletedmom_21 Minkpndam ben balkabigini hasliyorum sonra blendirdan geciiriyorum icine bulgur katiyorum salca koymuyorum rengi turuncu oluyor zaten azicik zeytinyağı koyuyorum mis
Elika00 Minkpndam soğan sarımsak havuç balkabağı pırasa pirinç biraz bulgur Soğanı kavur sırayla sebzeler ekle pirinç bulgur ekle sonra üzerini geçecek kadar su ekle. Normal yiyorsa normal ver yemiyorsa blend et çorba olsun ver afiyet olsun
HonKiPonKiDoNiNo Minkpndam Sogan, sarimsak ve kabak yeterli corba icin 🙂 cok fazla su eklemeyin ozunu kaybetmesin..
Simaykck Minkpndam Bende havuç patates bal kabağı 1 diş sarımsak pirinç kemik suyu haşlıyorum blenderdan geçiriyorum
Senibidasanaelikopteryokbuson Minkpndam balkabagı patates havuc haslıyorum (ıstegınıze baglı onden sogan ve sarımsak dograyıp bıraz kavurup havuc ve patatesı rendeleyıp kaburun sonra haslanan kabakların ıcıne atıp haslamaya devam edın yumusayınca blenderdn gecırın bı bardak kdar sut dokup devamlı karıstırın bu kadar
1Mother1Boy Minkpndam Soğan havuç patates bal kabağı hepsini zeytinyağı ile kavurun biraz rengi dönene kadar biraz su ekleyin kaynamaya bırakın. İsterseniz bulgurda biraz atabilirsiniz. Daha sonra ince süzgeçten geçirin hepsi bu kadar afiyet olsun miniğe🤗