Mizmizmyrtle Bi bende mi çıkıyor bir şey yazacağım tam 5 defa Trendyol yemek reklamı çıkıyor geçemiyorum da 15 saniye ay sinir oldum
Jelibonsmom Mizmizmyrtle merhaba 🌞 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Annemommommy Mizmizmyrtle bendede bebek uyurken oluyor bide cildirmamak elde değil silmeye teşvik ediyor uygulamayi
Atahaninannesipnr Jelibonsmom bakın sabah jartiyerli bi kadın çıktı reklam olarak eşini aldatan bi oyun mail atın diososuniz iletişim kısmında maile basincs hiç bi ekran acilmio
Atahaninannesipnr Mizmizmyrtle ya sana yine iyi yemek sepeti cikio sabah bi girdim jartiyerli bi kadın aldatma konulu bi oyun reklamı tam rezillik ekran resmi aldım ama mail kısmı calismio atsakta zaten bişey yapmiolar kaç kere yolladım
Jelibonsmom Atahaninannesipnr Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için içeriğine müdahale edilememektedir.. Fakat sık görüntüleme sağlıyorsanız biz@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz.🌸 Keyifli forumlar
Leydi_gaga Mizmizmyrtle bı ara fıttirmak uzereydim bu reklamlar yüzünden 🤦😂 hatta tüm kids alemi bikmisti ozaman aşırı aşırı derece çıkıyodu o gün bugündür googleden giriş yapıyorum ana ekrana eklemisim direk giriyorum
Gizemli_x Adroid için: Ayarlar-Bağlantılar-Diğer Bağlantı Ayarları-Özel DNS Özel DNS’ye gelin ve şunu yazın: dns.adguard.com