Aysglarslan Bi yakınım Doğum yaptı oğlu doğuştan sünnetliymiş bu ne demek oluyo kızlar nasıl bir süreç takip etmek gerekiyo bu durumu yaşayan var mı?
Baturalpilecihangir Aysglarslan doğuştan yarım sünnetli doğanlar oluyo onlar yine sünnet ediliyor.tamamen sünnetli doğan duymadım.yarım sünnetli olabilir mi
gzdsahin Aysglarslan benim oğlumda öyle doğdu canım. Ama kesilmesi gereken yer gittikçe uzuyor. Cocuk cerrahine götürdüm 14 15 aylıkken sunnet olanak tekrar ama bazılarına hiç gerekmiyor. Peygamber sünnetli deniyor herhangi bir sakıncası falan olmuyor
Sebile Aysglarslan evet benim oğlumda yarım sünnetli peygamber sünneti deniyormuş. Doktora götürdük 6 Aydan sonra gelin sünnet edelim dediler . Yani illa sünnet gerekiyor
Aysglarslan Baturalpilecihangir o biraz büyüdükçe anlaşılır şu an tam mı yarım mı belli değil daha 1 günlük bebek
Arzu_Rahimova Baturalpilecihangir bencede yarimsunnetli olur.bende duydum ama tam sunnetli hic duymadim.yarim sunetlide mutlaka yinden kesiliyor.boyle biliyorum sahide oldum
Aysglarslan gzdsahin internetten bakıyoruz o kadar kötü bir şeymiş gibi göstermişler ki bayağı korktuk içimi rahatlattınız inşallah bizde de bir sıkıntı olmaz
gzdsahin Aysglarslan hayır canım hiç kötü bişey değil içiniz rahat olsun🌸 hatta her bebekte olmaz bu bi ayrıcalık öyle düşünün ☺️ Sizde zaman bulduğunuz bir vakitte gösterin doktora
Cansubarin Aysglarslan sünnet edildikten sonra kafası şekil alıyor ya eğer doğduğun da öyle bir şekil var ise doğuştan sünnetli oluyor