GulhAnil Bebeğim 5 ay 17 günlük 2 gün önceye kadar gece uykularımız cok güzeldi bir iki defa emmeye uyanır emerken geri uyurdu ama 2 gündür geceleri yarım saatte bir uyanıyor ve memeyi söylene söylene emiyor uyuyunca yatagına koyuyorum yarım saat sonra yine aynı bu sabaha kadar sürüyor artık mahvoldum uykusuzluktan bunu neden yapıyor olabilir?
Zeynepnazinannesi GulhAnil Yaa bende şurda bekliyeyim en fazla 2 kere kalkardı 2 2 gündür dengem şaştı valla gözler kapalı kıpır kıpır yatakta
Fatmavrsn GulhAnil benimde öyle napicami şaşırdım ben gazdan şüpheleniyorum bi iki emiyo gaz çıkariyo tekrar uyuyo 1 saat sonra uyaniyo 8 aylık olucaz neyi var cözemedim🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Buseeozd GulhAnil bizim bu söylediğiniz dönemimiz 3bucuk ayında basladı 5.ayda 2 diş çıkardı sonra biraz rahatladı. Ama hala tam gecmiş değil
Zeynepnazinannesi GulhAnil Ben atak falan inanmıyorum canım zaten çocuk bu normalde de saati saatine uymuyor önceden atak mı varmış 🤔
Oyku123ss11 6 ay 10 gubluk kizim bizde ayniyiz 1 aydir hemen hemen yarim saat veya 1 saatte uyaniyo emiyo geri uyuyo sanriim dis yuznden agri yapiyo uyaniyo birde atak doneminde oyle oluyolar