Pervane21 Merhaba kızlar. Bebegim 2 aylık ve süt alerjisi var bir kaç gün önce kanli kaka yapti doktor diyet yapmalısın dedi. Neleri yemek olmaz kızlar bana yardimci ola bilirsinizmi?
ezgicomert Pervane21 içinde süt ve süt ürünü olan hiçbir şeyi yememeniz lazım. Süt peynir yoğurt tereyağ gibi gibi.. ve paketli gıdalarında içindekileri okuyup yemeniz lazım.
kubratd Pervane21 merhaba benim de oğlum 2 buçuk aylık. Kanlı mukuslu kakası var. Hangi doktora gittiniz acaba gastroenteroloji mi immünoloji mi?
Prenses_annesiiiii Bizde aynı durumdayız, hem yumurta hem süt 🤦♀️inanılmaz zor bi durum, emzirdigim için bende yiyemiyorum, paketli ürün yok hayatmda. Kahvaltıda yiyecek birşey bulamıyorum ya😒Çok geçmiş olsun sizede
Pervane21 Prenses_annesiiiii teşekkur ederim canim sanada gecmis olsun ben hem emizdiriyor yemde alerji icin olan mamadan veriyorum. Sabah kahvaltisinda ben Recel ekmek yiyorum
Prenses_annesiiiii Pervane21 al bende de o kadar, hemen apararif reçel ekmek, domates ekmek yiyorum cnm bende
Pervane21 Prenses_annesiiiii kendimiz icinde vitamin haplari yazdirmamiz lazim yoksa eriyib gidicez😂😂😂😂
Prenses_annesiiiii Pervane21 😀😀evet doktor takviye alman dedi zaten bana, doğum kilolarım gidiyor ama abur cubur yiyemediğim için o yönü güzel oldu☺
haydinyildiz https://resimyukle.io/r/wgZVXtufhl Yukleyebildim mi bilmiyorum ama gecenlerde birisi boyle bi foto paylasmisti lazim olur diye almistim isinize yarar insallah🌸
kubratd Pervane21 kanlı kakayı iki gün önce iki bezde gördüm ama genelde mukuslu yapıyor. Günde de 3 4 kere kakalı bez alıyorum. Alerji testini çocuk doktoru mu yaptı? Devlete mi gittiniz özele mi
Pervane21 kubratd ben Azerbaycanda yasiyirom. Hic bir test yaptirmadim. Kendi cocuk doktorum soyledi sut alerjisinde bebeklerde kanli kaka olur