Asafeymeninannesi Hayırlı Cumalar 🙏☺️ Uzun zamandır yokum gibi ☺️ tamı tamına 2.5 haftadır hastalıklarla boğuşuyoruz 🤦♀️ 6.hastalık ve rotavirüs! 3 gün boyunca 6.hastalık için hastanede yatış sağlandı. Ateşi düşmüyordu yavrumun. Baya sıkıntılı süreç geçirdim. Damar yolu bulma çabaları, delik deşik olması, ağlaması, sürekli besleyici serum takviye edilmesi.. Gözlerimin balon gibi şiştiği günleri hatırlıyorum. Taburcu olduk, atlattık derken rotavirüs belası buldu bizi. 6.hastalık yine iyiymiş dedirten türden 🤦♀️8 gün boyunca ishal ve kusma.. Sıvı kaybını önlemek amaçlı 1 gün hastanede yatış yapıldı. Günde 20-25 defa altını değiştirdiğimi bilirim. Üst baş, uzandığı yerler, yastık ve varsa batardı. Çok afedersiniz su gibi ishal olurdu. Sırtına kadar taşardı. Temizlemeden kusma 😔 ahh 🤦♀️ geceleri uyandığım zaman kendini batırmış bir vaziyette bulurdum evladımı 8 gün süren rezil ve perişan günler.. Yavrumun kolunu kaldıracak hali kalmamıştı. Sıvı kaybı olur diye sık sık emzirip, mama veriyordum ama ne çare direk kusardı. Kendimi ilk defa o kadar çaresiz hissetmiştim 🤦♀️ çok ama çok zorlu bir süreçti elhamdülillah ki gelip geçti.. Aşı evet Yan etkisi olur 😒 Yapamam, edemem 🤦♀️ Yavrumun ağlamasına dayanamam 🙄 Hem gerekli olsaydı devlet öne sürerdi, paralı aşıda neymiş 🙄 Evden de bir yere çıktığım yok, temizde bakıyorum düşüncesine girip aşı yaptırmamayı düşünen annelerimiz varsa lütfen o düşüncelerini yıkıp bir an önce aşılarını yaptırsın 🙏 inanın hastane köşelerine düştüğünüz zaman aşı parasının kat ve kat parası çıkıyor cebinizden Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin inşaAllah 🙏 Sağlıcakla büyüsünler 🤗
DefneRana3881 Asafeymeninannesi geçmiş olsun canım şükür atlatmışsınız Rabbim evlatlarımızı korusun birdaha yaşatmasn bu günlerini
Summer Asafeymeninannesi çok geçmiş olsun bugün rota 2. Dozumuzu olduk biz tedbirimizi alalım da takdir allahın aşı çok gerekli yazdığınız çok iyi olmuş 600 tl para değil hastane köşelerinde mahvolur yavrum
[silindi] Asafeymeninannesi Okurken resmen ben yaşadım yaşadıklarınızı. Gelmiş geçmiş olsun inşallah 💐 Rabbim evlatlarımıza hastalığı uğratmasın 🙏🏼
ozlemy Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin kaç aylık bebeğiniz bende yaptıricam yarin 3 aylık oluyor bebeğim 3. ayda yapılıyormuş ve 5. Ayda bende çok korkuyorum böyle olmasından rabbim çocuklarımızı korusun. Amin
ALPASLANINannesi Cok gecmis olsun bizde bu hafta yaptiracagiz daha da yaptirmayi istedim yazdiklarinizi okuyunca
Asafeymeninannesi Summer Kesinlikle öyle.. Para dediğimiz o kağıt parçası onlara kurban olsun ama bu şekilde değil
[silindi] Asafeymeninannesi malesef hersey maddiyata bakiyor herkes ister yaptirmak en azindan ben isterim ama elimizdr olmayan sebepler var keske bu kadar pahali olmasa rabbim korusun evlatlarimizi
Funda88 Asafeymeninannesi cok gecmis olsun ben cok ikilemdeydim suan cidden cok endiselendim hemen yaptrcam
Asafeymeninannesi Funda88 Düşünmeden yaptırın lütfen. Emin olun ki anlattıklarımda eksik var fazla yok. İllet bişi yaa
AsilDorukAnnesi Asafeymeninannesi Çok geçmiş olsun benim oğlum rota virüsü yüzünden 7 gün yattı hastanede daha 3 günlüktü felaketti o günler yine canlandı gözümde. Allahım kötüsünden korusun yavrularımızı inşallah bidaha düşürmesin sizide hastane kapılarına 💓
Asafeymeninannesi AsilDorukAnnesi amin ecmain inşaAllah Ahh o yaşanılan günler 🤦♀️ cidden çok ama çok zor. Sizin minik henüz çok ama çok küçükken yakalanmış, kıyamam. Rabbim yaşatmasın bir daha 🙏
Coolcool Asafeymeninannesi çok geçmiş olsun çok güzel bir konuya deginmissiniz gel git yaşıyorum bende yaptırsam mi yaptirmasam mi diye gel git yaşıyorum çok kararsızım 😔
Asafeymeninannesi Coolcool Anlattıklarımda eksik var fazla yok. İkilemde kalmayın lütfen. Evladınızı o halde gördüğünüz zaman keşkelerle boğuşup kendinizi suçlamaktansa yaptırın gitsin. Herşey evladınız için 🙏
Mahinursmr Asafeymeninannesi çok geçmiş olsun 🙏 bu paylaşımınızdan dolayı tbrk ediyorum sizi inş fikri değişenler çıkar
yms Asafeymeninannesi çok gecmıs olsun bızde 3. ayınızda yenı yaptrdık Rabbım kımseyı evladıyla sınav etmesın
Nurdanalkanozkan Asafeymeninannesi Cnm ya okurken ben yaşadım an be an sanki çok üzüldüm neyse ki Allah'a şükür geçmiş bitmiş cnm çok güzel bir paylaşım olmuş bizde yaptırdık inşallah bir daha böyle şeyler yaşamaz kuzum🙏