DunyamMavi Melekannesi3 3.5 aylıkken kolunuzda oturtun sonra 4 aylık olunca destekli oturtabilirsiniz defi doktorumuz
kahvekokusuu Melekannesi3 bebegin gelisimine göre degisir demisti bana doktor Benim oğlum 6. Aydan önce emekledigi icin sormustum doktora emekledigine göre oturabilir demişti her bebek farklidir normalde 6. Ayda başlar demişti
kizannesi06 Melekannesi3 4 aylık oturmaya başladı ama kendisi yeltendi her kucağa alışta bı oturma hareketi gösterdi bizde az az çok uzun olmucak şekilde oturttuk şuan 7 aylık desteksiz oturmaya başladı sayılır bir 4 aylıkken destekli başlamıştı çok şükür bı sorun yaşamadık
metehansmomm 4 aylık oğlum oturmak için resmen direniyor ağlıyor yatmak istemiyor mecbur oturtuyorum gün içinde sürekli bir yatıyor bir kucağımda oturuyor umarım zararı olmaz :/
Defneee06 @Melekannesi3 4. Ayda. İtibaren çok kısa kucağımda oturttum 5. Ayda süre biraz daha uzadı şuan 6 ay 20 günlük yaklaşık 10 gündür desteksiz oturabiliyor çok uzun oturtmadığınız sürece bir sıkıntı olmaz bence
Semrayksl Kizim şuan 6 aylik besbucuk ayından beri desteksiz oturuyor ve o şekilde oturmayı çok seviyor