KiymetKaplan Meltem35 benimki yağlı mi değil mi bilmiyorum ama oğlum 2 aylık sadece anne sütüyle besleniyor 5 kilo 300 gram . 3 kilo 160 gram doğmuştu
Meltem35 KiymetKaplan Maşallah iyiymiş. Biz daha 25 günlüğüz aslında sarılık falan da hiç olmadı sağlıklı çocuğum. Ama 3250 doğduğu için doktoru 4200 olmalı dedi. Bende bu kadar güzel emiyorken ve sağlıklıyken mamaya başlamak istemiyorum ama zayıf kalmasını da istemiyorum kafam çok karışık
KiymetKaplan Meltem35 toparlanması için başta mama verdim ben 1 2 hafta canım hemşire öyle söylemişti bana sütün yetmez başta zaten
seydaac Meltem35 yemek yapmak bir saatinizi alır en fazla beslenmeniz de uyumanız kadar önemli. Bana da yardımcı olacak kimse yok kayınvalidem çalışıyor annem vefat etti. Brn de ailemden uzaktayım zaten. Aç kaldığım zamanlar benim de oldu sütüm çok farkediyordu.
Duru Meltem35 canım laktamil içebilirsin sütün kalitesini çok arttırıyor. Onun yanında hurma kuru incir ceviz üzüm ve dereotu çok iyi geliyormuş. Herşeyi kafana takma bol bol emzir yarar inşallah
Meltem35 Duru Teşekkür ederim ne duyarsam deniyorum zaten bu kadar süt fışkırıyorken ve kızım en az yarım saat çok güzel emiyor 2 saatte bir nasıl bu kadar az kilo alıyor onu anlamıyorum. Günde 7-8 kere kaka da yapıyor