2022 MinelAskEla bnde aynı ya sizin varmı bakıp bulamadığıniz bir site bende bakayım belki bn beğenirim sizde Yedigünmoda modamizbir e falan bakabilir siniz belki hoşunuza giden birşeyler bulursunuz
MinelAskEla 2022 madamızbire baktım ama yenigün modaya bakmamıştım ona bakayım. Ben tozludan almiştm önceden orasıda almış başını gitmiş
MinelAskEla OptimusPrime yok canım teşekkür ederm mont bot ihtiyacım yok onlar var kazak bluz filan bakıyorm birde yeni ürün
Laydaren minnoscan aslında bu sene crop pek de moda değil. Ben crop da giymeme rağmen bir sürü normal boy üst giyim aldım. Nerelere baktınız acaba ?
MinelAskEla EsraElisa 200-300lük şeyler pahalı ya yani mont ayakkabı hariç çok çok zor onkdar vermem . Bu kış giyip sonra ihtiyaç kutusuna atıyorum ben. Yazlıj kışlık hep böyle yaparım uyguna alırım sonra kutuya atarım.
MinelAskEla hilalacar2104 tesettür değilim ama bakayım oraya kış için uzun kollu şeyler alıcam zaten teşekkür ederim
EsraElisa MinelAskEla bu devirde ucuz bişey kalmadı ki yani ucusun u sununbile unutmuşum ben artık mecbur o fiyatlara alıyorum
minnoscan Laydaren nerede lütfen söyleyin🙀 Ben lcw defacto ambar addax bakarım hep bi de çevredeki küçük butiklere
minnoscan Laydaren hamile kalmadan önce crop arardım piercingimle birlikte çok hoş duruyordu ama şu an bu göbekle mümkün değil yani yakışmaz😹
Hellomoto MinelAskEla daha 2 gun önce çok güzel şeyler ekledim sepetime şimdi baktım bitmis hergun bakmak gerekiyor güzel şeyler hemen bitiyor 🥲