Aselim321 Arkadaşlar oğlum haftaya 5 aylık olacak 2 gündür çok çok iştahsız mesela bu gün en son saat 15.30 60 ml mama içti saat 23.30 hala içmedi siringayla icirdim biraz yarısı içine yarışı disina 40 ml anca icmistir hastada değil neden böyle yapıyor anlamıyorum 3 gündür uykuya dalmak da zorlaniyor mızmız anliycaniz uyku düzeninde yok sürekli değişik sesler çıkarıyor gazı varmış gibi bu kabızlık sorununa var bu gün lavman yaptım ne yapsam iştahı açılır doktora gitsem iştahının açılması için bişi yaparmı hafta sonunda girdi araya başına gelen varmi
Elika00 Aselim321 sakin ol muhtemelen dişleri kaşınmaya başlamıştır bir çay kaşığı calpol ver canım ağrısı geçer normale döner
Elika00 Aselim321 hiçbirşey yemiyorsa doktora götür az yiyorsa vardır bi rahatsızlığı onu anlamaya çalış diş erlerine masaj yap dişse biraz zorluyor ama
hellobabyemir 5 aylik bebekte istahsizlik olmaz. Zaten ek gida almiyor ki. Ya mama ya anne sutu aliyordur. Beslenmesini bozacak birsey var mi ates yeni bir dis. Muhtemelen ona baglidir. Ama muayene etmekte fayda var bence bir dr a gosterin
Meis Benim bebeğinde 6,5 aylık ve ek gıdayı reddediyor. Bi ara çok güzel yiyordu ama yaklaşık bir haftadır dudaklarını kitliyor ve yemiyor. Bu durum düzeliyor mu acaba. Bende diş çıkarıcak galiba ondan diye düşünüyordum
Birfincankahvee Sakin olun lütfen bebek olmakta gerçekten zor Allah yardımcınız olsun büyük ihtimal diş çıkarıyor 😊
Aselim321 @hellobabyemir hayır ated falan yok şükür 3 gündür böyle uyumamak için direniyor resmen doktora goturcem pazartrsi