efelinamoms Liyaveannesi hahah çok iyi gülüyorhm çunkü 3 hafta önce benimde başima ggeldi misir unuma dadanmislar posette olan herseyi sirf huylandigim icin cope attim benim tavanlara dadanmisti kuru erzaklarimi oldugu gibi cam kavanoza koyuyorum artik akillandim 😁😁
Liyaveannesi efelinamoms ay geçen yılda aldığımız kuru dolmalık biberlerim kurtlanmıştı yaa balkon tavanında fink atıyolardıı🤤
Optiii Benim de mutfağımda şu ufak böceklerden oluyor hani hep uçuşan yusyuvarlak tütün biti mi neymiş:/ bi türlü bitmiyorlar, at at onu at bunu at bitmedi bana da akıl deyiverin hanımlar :((( evde minik bebeğim var ilaç kullanmak istemiyorum
Denizanasi92 Liyaveannesi acaba güve oldu bir yere yumurta mı bıraktı . Mutfakta herşeyi kaldırıp ilaçlama yapabilirsin biz odayı öyle yaptık anca öyle kesildi güveler
Liyaveannesi Denizanasi92 geçmezse ilaçlama yapıcaz canım mutfağı nasıl yapıcaz dolapları hep boşaltmak mı lazım daha önce başımıza gelmedi çünkü
Melikegencall1 Doga_sever evet bende bilmiyordum baharatları dolapta saklamak gerekıyormuş , böceklenmiş ben anlamıyorum tabi iç kapağının içinde kurt görünce anladım ıyyyy ne iğrenç hayvanlar ya midem bulamıyor tiksindim içim kalktı
Liyaveannesi Doga_sever canım eşim meyve kurdu bu diyor sbaahta 1 tane vardı mutfakta başka yok şuan sık sık kontrol ediyorum. Dolapta köyden gelen armut vardı biraz çürümüş eşim ondan geldi kesin diyor. Çünkü herşeyim tertemiz baktım herşeyime.
Liyaveannesi oyoyoyyedibeni tüm gıdalara baktım canım hersey temiz şükür daha da bulamadım nerden geliyorlaaar
Liyaveannesi Anka_2022 bende sirkeli su ile sildim mutfak tezgahı canım hep inşallah çıkmaz daha yaaa
Denizanasi92 Liyaveannesi ben boşaltıp sildim her yeri ama yine çıktı sonra kayboldular bende bilmiyorum ya midem bulandı bu kurtlanma işinden benim erzak odam var oradakileri çıkarıp ilaçlamıştık
c_d18 O kurtlar sonra güve oluyor. Güveler kozalarını bırakırsa mümkün değil bitmiyor surekli çıkıyor. Başıma geldi mutfağı ilaclayip kozalarini temizledim her yeri camasir suyu ve sirkeli suyla sildim. Çok cok iğrenç bir durum ve ugrastirici. Bence kozalarini bir cok yere bırakmadan en azindan çıktığını gördüğün yere ilaçlama yap. @Liyaveannesi
Liyaveannesi oyoyoyyedibeni ara ara hala çıkıyor canım kesin bi yeri atladık oradan geliyor bilmiyorum canım çok sıkılıyor artık
Liyaveannesi oyoyoyyedibeni istesem de bırakamıyorum peşini canım mutfağa terlik olmadan giremiyorum gece kalkıp bakıyorum sürekli 😥 ve bitmiyor nerden gelıyor anlamış değilim
Okkibbye Liyaveannesi Tarhananız var mı? Benimde geçen başıma geldi tarhana kurtlanmış. Ağzı açık olan herşeyi attım,sirkeyle domestosla sildim geçmişti.
Liyaveannesi Okkibbye var canım bütün bakliyatlara herşeyi didik didik ettik yemek yapamıyorum evde o derece bir anda çıkıyor ortaya