OptimusPrime Beyaz mont 200 DeFacto kalın ağır bir mont tam kışlık ve sicacik tutuyor şapkası da büyük kolları lastikli hiç bir sorunu yok kurutemizlemesi yapılıp kaldırılmıştı.
OptimusPrime Bot siyah 1 kere giyildi 39 numara ama 38 kalıplı ben ,38 giyiyorum tam oluyor 39a dar geldi. 150₺
OptimusPrime papatya_1125 Sorun değil, sormak istediğinizi cevapların seve seve. Bot için ne demiştiniz merak ettim?
papatya_1125 OptimusPrime ya 100 olur mu diye sordum ama hem dar kalıp hem de oğluma birsey almak istiyorum ben çok dışarı çıkmıyorum zaten
OptimusPrime papatya_1125 Yani 39 numara yazıyor altında ayak taraklı etli butlu değilse olabilir emin dehilim tam dar kzlip mi ben 38 giyiyorum ama oluyor kışın bir de kalın corapla giyiyoruz ya. 135₺ olur en son
Eylulllllll Merhabalar Amazon paylaşımınız için yazıyordum da . Benim hic sipariş verilmemiş hesabım var lakin kod olmuyor . Su anda yeni bir hesap açılması mı gerekiyor acaba
Eylulllllll OptimusPrime evet evet öyle . Uygulama var ve hic siparişimin olmadığı hesabımdan denedim . EKIM40 kodu satın alma esnasındaki kupon bölümüne yazılıyor degil mi