sabirsizbebek15 Kullananlar yorum yapabilir mi. Kilo aldırıyor mu ne kadar kullanıyorsunuz. Etkileri neler
Deletedmom019 sabirsizbebek15 comformil 1 kullanıyoruz gayet kilo alımı iyi bizim ama ayrıca anne sütüde alıyor kızım. Bi yan etkisini biz yaşamadık
Ozdnoyr sabirsizbebek15 mama meme gidiyoruz ben kullandım iki paket ama bebeğimin kabızlık ve gazına çözüm olmadı. Kakası yeşil ve çok kokulu oluyordu. Hipp combiyotik daha iyi geldi bize ona devam ediyorum.
denizyildizi sabirsizbebek15 oğlum kolik gazlı olduğu için ilk 5 ay kullandık gaz ve kabızlık sorunu çözüldü her ay 1 kilo alıyordu. 5 Aydan sonra Gaz sorunu azalınca doktorumuz hipp combiotic kullanmamızı önerdi ona geçtik
sabirsizbebek15 Salmanc Betul055 Deletedmom019 Asaf311 mamayı nasıl muhafaza ediyorsunuz buzdolabına koymayın yazıyor ama dışarda da bozulacak gibi geliyor kavanoza koydum ama
Asaf311 Salmanc mamanin topak topak olmasi normal mi son bi kac icimlik mama kalinca böyle sertlesiyor böcek cikiyor
Salmanc sabirsizbebek15 3 ay 7 günlük 90cc veriyorum 3saatte bir 1aydır ama sanırım artık az gelmeye başladı 2saatte acıkıyor gibi 105cc yapacağım yine 3saatte bir olması içim
Mrv_vrm 5 aylık olduk kullanıyoruz kilo alımı gayet normal makam meme gidiyoruz. Gazli olduğumuz için kullandık memnunuz
Gmzz89 4 aylığız bende onu kullanıyordum genel olarak memnundum ama bebeğimin kakası hep yemyeşildi ve çok koku oluyordu bir arkadaşım daha bebeğine kullanıyordu ondada aynı etkiyi yaptı bende mamayı değiştirdim kakası düzeldi sarı artık ve kokuda yok ama genel olarak gaz ve kabızlık için iyi bir mama kilo alımıda iyiydi bebeğimin
Ozdnoyr sabirsizbebek15 evet normalde 4 gün sonra kaka yapıyordu şimdi 2 günde 1 oldu bunada şükür diyorum😌
denizyildizi sabirsizbebek15 buzdolabına koymayın güneş ışığı almayacak bir yerde saklayın ve en önemlisi açılan kutuyu 3 haftada tüketmek gerekiyor
Betul055 sabirsizbebek15 ben kavanozda oda sıcaklığında saklıyorum. Kızım 6 aylık 3 saatte bir 150 cc bazen 120 cc içiyorum.