Busraaslan Duyguuuus doktorumuz 1 yaş altında önermemişti bu yüzden bizde en ihtiyacımız olan dönemde kullanamamıştık ama kullanan arkadaşlarım da vardı 7-8 aylıkken
Oflu_u Duyguuuus 3. Ayında kullandım artık uykusuzluktan oğlumun göz altları morarmıştı doktorum calpol dahi kullandırmayan bir doktordur.Mecbur kaldık kullan dedi ama hiç etki etmedi
DenizzElizz Bircaykoyicelim merhaba, bunu biraz daha detaylı anlatır mısınız haberlerde vs mi vardı bilgi verir misiniz
Bihteeeer Duyguuuus bu ilaç uyku yapmıyor ki asla almayın zehir gibi bişey içeriğine bi göz atın açtığım posta bakın
Bircaykoyicelim DenizzElizz Merhaba. Ben yurtdışında hemsireyim. Bı türk Anne Türkiye den almış ve bebeğine kullanmış. Bebeği kalp krizi geçirdi. Kontrolleri yapıldıktan sonra. Hocam bu damladan olduğunu söyledi. Bitkisel adı altında satılan uyuşturucu.
DenizzElizz Bircaykoyicelim anladım teşekkürler bilgilendirme için🙏🏻 26 aylık hiç uyumayan bir kızım var doktorum son kontrolde önerdi bu damlayı Bir haftadır söylenen dozun yarısı olmak üzere kullanıyorum sadece uykuya dalmasını hızlandırıyor 1 saat sonra yine ayakta 🤦🏻♀️
Cnm12 Duyguuuus merhaba bende kendim için kullanmak istiyordum araştırdım premaveonunanneligi instagram hesabında videoda var daha detaylı sinir ilacı ile eş değer Bi madde varmış
Bircaykoyicelim DenizzElizz Rica Ederim. Kullanmayın lütfen. Çok zararlı inanın. Varsın uyumasın. Sağlıklı olsunlar.
Elfvli Duyguuuus zararlı olduğunu bıliyorum. Kullanmayın bence. Yada doktorunuza danışın. Birde gerçekten uyutmuyor uyuşturuyor sersem gibi yapıyor çocuğu. Ust komşum bebeğine cok kullandi .
kubramomm- Duyguuuus 4 ile 10 yaş arası böyle şeyler vermek yerine bitki çayları verilebilir. Papatya ıhlamur nane