Orkidem Kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bu konuda gerçekten bilgisi omlar arkadaşlarım yazabilir mi
gamzesamet Orkidem Aptamil Ha 1 kullaniyorum ve cok memnunum, ama bebekten bebeğe değişiyor canım her bebek farklı tepki gösterebilir
ssulesevimlii Orkidem bircok mama denedik icinde bebelacta vardi asiri kabizlik yspti. Simdi aptamil antireflu mamasi kullaniyorum cok cokk memnunum. Karni doyuyo kusmuyo kabizlik yasamiyo tok oldugu icin guzel uyuyo en onemlisi gaz yapmiyor.
Meryemdeveci Orkidem doktorun tavsiyesi üstüne smilac kunlanıyoruz kilo alimi ve kaka 💩 problemiz yok
Orkidem Heraninannesi [bilinmeyen] Rabisss gamzesamet Aptamil düşünmüyorum açıkcası şuan bebelac gold kullanıyorum ama kakasını yapmıyor golden goat düşünüyorum
Mrv Orkidem kaka problemi bizde de var ve doktorumuz aptamil conformil mama kullanmamızı önerdi kullanıyoruz memnunum
EfeD30 Sma kulaniyorum benimde bebeğim kakasını yapamıyo bebelacta denedim onda da yapamiyo aptamil deneyeceğim birde. Her mama her bebeğe yaramayabiliyormus
DerenGrkemYetiker Orkidem yanlış biliyorsunuz. Daha doğrusu çoğu anne yanlış biliyor. Aptamilin şeker kaynağı laktoz yani süttür 😉
Derin18 Herkesin bebeği kendine özel olduğu gibi mamayıda her bebekte iyi diye seçmemek gerek bence ☺️
Nesibe3418 Bende bebevita kullanıyorum aşırı gaz yaptı tekrar hip combiotc geçtik şuan rahatladı oğluşum gazdan uyuyamaz hale gelmişti 😞
RabiaHira Evolvia kullanıyorum ben doğduğundan beri ek olarak veriyorum ama severek içmiyor doktorumuz onu önerdi diye değiştirmedim gaz sıkıntımız Yok güzelde uyuyor anne sütünün yerini tutmuyor hiç biri ama mecbur vereceğiz deneyebilirsiniz evolvia güzel mama