arveninannesii0 Arkadaşlar 1 aylık bebeğim var, süt emmiyor mama yiyor. Ama saat başı 60 cc içmek istiyor. Bu ölçü bana biraz fazla geldi, ne yapmalıyım sizce?
_annee_ arveninannesii0 bazı bebekler iştahlı olur. Bence normal bi durum bu. 1 Ay çok da küçük değil. Midesi de büyüyor artık
happy_mother arveninannesii0 benim doktorum den yap ne kadar içerse benek karar verir cc ye takılma demişti bence normal iştahlıysa kafaya takma bence
Aras210922 arveninannesii0 benim de bebeğim 1 aylık ben 90 cc veriyorum iki saatte üç saatte bir ben aptamil conformil kullanıyorum . Bebeğimin açlık durumuna göre yani bazen bitirmiyor bile . Ama büyüyorlar yakın zamanda 120 ye geçecek gibiyiz biz 😣🥰
Didemardaa arveninannesii0 benim kızımda iki saatte bir 90 içmek istiyordu bir aylıkken doktorumuz fazla olduğunu 3 saaten önce beslenmeyi önermediğini cc nin fazla olduğunu söylemişti ama kızım dayanmıyordu en fazla 2 bucuk saat dayanıyordu ve 90 istiyordu cc olarak düşürmemiştim ama en azından saatlerine dikkat etmeye calışıyordum çünkü sonrasında gaz yapıyordu bizde aptamil kullanıyorduk sonra kabızlıga cevirdi günde bir kaka yapmaya 2 günde bir en son 3 günde bir yapmaya başladı ve cok huzursuz oluyordu yapamayınca mama değiştirdik evolvia kullanmaya başladı eğer sizinde mamadan yana sıkıntınız olursa fikir olsun diye bunuda eklemek istedim
arveninannesii0 Didemardaa evolviayı çok duydum ama sanırım kilo yapmada biraz sorunu varmış. Kullananlar öyle diyo kilo yapmıyor diye
arveninannesii0 Aras210922 o zaman normalmiş benim fındığım. Bakalım bu mama fiyatlarıyla nasıl baş edicez🥹😅
Didemardaa arveninannesii0 benim bebeğimin kilosu şuan için iyi3 aylık 6 kilo çok aşırıda kilo iyi bişey değil zaten bizim için önemli olan sağlıklı olması sıkıntı çekmemsi
arveninannesii0 Didemardaa tabii ki ben de işin kilo kısmında değilim ama benim kızım bi hafta on gün kadar yetersiz beslenmeden dolayı kilo gerilemesi yaşadı. Şu an alması gereken kiloyu yakalayamadığı için sorun ediyorum maalesef
Didemardaa arveninannesii0 doğrudur her bebeğin gelişimi bir olmuyor ki bize yarayan mama size yaramayabilir aynı şekilde size yarayan mama bize yaramayabilir rabbim canlarını sağ etsin hastalık vermesin bi şekilde büyücekler :)
Nova arveninannesii0 Benim de bebegim 1 aylik. Cogunlukla memeyi tutmadigi icin %90 mama ile besleniyor. 3-4 saatte bir olacak sekilde 120 ml e gectik yeni.