Sevda26 Kızlar yaz için İsviçre Basel’e bilet aldık. Ancak tam bilgim yok oralar hakkında. Nereleri gezebiliriz. Alpler’e çıkmak istiyoruz aslında bi günde. Alp köylerine yani. Nereleri önerirsiniz. Bi gün de Berne geçeceğiz
Blackbird88 Sevda26 daha çok varmış ama blogları okuyunca baya faydası oluyor ben rotaları oluştururken oraları okuyup kendi rotamı oluşturuyorum.
RuzgarMommys Kız Basel e bilet aldıysan. Noel köyleri var çok güzel Kasım sonu Aralık gibi Önce strazburg sonra colmar alsace rotası olur Ben olsam önce bu rotayı yaparım 2 gün İsviçre’ye ayırırım
Sevda26 RuzgarMommys Colmar çok önerdiler. Açıkçası Basel tek gün yeter düşündük. Berne geçeceğiz. Colmar değer diyorsan oraya da bakayım. Günübirlik Paris’e de gidelim dedik. Yaz ayı olacak
RuzgarMommys A yaz demişsin. Yine aynı rota ilkbahar yaz rengarenk çiçeklerle dolu oluyor köyleri acayip güzel turistik
RuzgarMommys Sevda26 Canı Basel de bişey yok zaten Basel havalimanının olduğu yer sen Strasburg Colmar ve köylerini gezersen bayılırsın 2 3 gün bence ideal
RuzgarMommys Sevda26 Paris de günü birlik tadı damağında kalır dönmek istemezsin :)) kaç günlük plan yaptınız hepsine ?
Sevda26 RuzgarMommys Paris’e 3 yıl ö ve gittim açıkçası ama sadece tek amacım etmeli görmek tekrardan :) toplam 5 gün düşündük.