Wanderlust Serpiloral yanlis anlamayin ama travel sistem hic onerilmeyen birsey asla kullanisli degil cok agir ve hantal 1 sene olmadan pisman olursunuz bosa para vermeyin bence travel veya kabin boy oneririm
bsratetik Serpiloral isterseniz bu var elimde 3 aylık bebeğim ben kabin boy aldım bu boşa çıktı elimde sadece böyle pusetli kullanılıyor
Irmakprensesinannesi Wanderlust bebegi yeni dogan sa kabin boy baston güvenilir olmaz ben hala travel kullaniyrm joie nin hem sağlam hem emniyetli hem kullanisli pusetsiz 14.5 aylık kziim zatn çok binmiyrlar 1 yaşından snra genlde bebek arabasına yorulunca biniyor lar joie bebek arabaları çok fazla kullanisli emniyetli özellikle hareketli bebk için diyebilirim ama yeni dogan dönem bebeklerinde tehlikeli kabin boy ve baston
Kaan01 Wanderlust ben cok memnunum iyi ki travel almisim surerken hic yorulmuyorum oglum da rahat ediyor
Elifnefesyunus Ben satıyorum hiç kullanmadım fiyatı 1300 TL enti baby markası ben başka Bi araba var onu kullanıyorum oyüzden bunu hiç kullanmadım, fakat küçük puseti yok bilginiz olsun
Wanderlust Irmakprensesinannesi puset takilan modeller var biz baston model aldik pusetten sonra direk baston olrak kullandik cok pratik ve kullanisli iyi ki travel almamisim cunku asansor yok apartmandan indir kaldir hayatta yapamazmisim traveli 5 aylik oldugundan beri calsiiyorum hergun 2 kez arabayla cik gel yapiyoruz 1,5 yasinda cok cok memnunum arabasindan