Kbrsmlysflp95 Kızlar acil yardım aşırı halsizlik ağrı kırgınlık var sağ göğsümdr kitle gibi bi şeyler var çok ağrıyor emzirdim ama boşaltamadı sağdım hala geçmedi mastite mi döndü ne yapmam lazım acil yardım eder misiniz😞
Betul-08 Kbrsmlysflp95 hemen sıcak duş duşta eşin yardımcı olsun ağrı olduğu için sen tam sıkamazsın eşin sert sert yukarıdan meme üçünü doğru masaj yapsın canın acıyabilir dayan bana eşim yardımcı oldu duştan çıkınca pompa ile sağ en sonsbebeğini emzir ve her emzirmede o göğüsünü ver ilk geçecektir eğer böyle geçmezse 2 güne doktora gitmelisin
Esra-ozsusam4 Kbrsmlysflp95 sağarak be emzirerek geçirebilirsnz lahanada bi çözüm. Ama o meme boşalmadan rahatlayamazsnz. Az da olsa sağın makine el nasıl olursa emzirin aynı zamnda 2,3 ayı bulur bu sekılde maalesef:( allah sabır versın
Ayseey Kbrsmlysflp95 benimki üc günde geçti canım bebeğim küvezde iki saatte bir sagdım ben birde antibiyotik yazdı doktor onu kullandım
Teachrr Kbrsmlysflp95 geçti mi acaba mastitiniz . Benim çok sık olurdu en iyi çözümü sıcak duş altında madaj yapmada buldum . Masj yapın ve sık sık emzirin . Eğer boşalmıyosa sağabilirsiniz . Geçmesi 2 3 günü buluyo 2-3 gün sonra azalmayıp artıyosa doktora gidin mutlaka . Hatta ağrınız çoksa ve kırmızılık bütün gögüse yayıldıysa beklemeyin
Sena_nur_1 Betul-08 ben doktora gittim doktor beyaz lahanayı kaynat göğsüne sar hemen geçer dedi içindekini hemen dağıtıyormuş Çok kötü bir durum ben öyle olduğum vakit titremeden mahfoldum ateşler içindeydim İnşallah hemen kurtulursunuz 🤲❤️
Kbrsmlysflp95 Betul-08 yaa geçer mi acaba ben ılık su hazırladım içinde bekledm masaj yaptım emsirdim ama geçmedi😞
Kbrsmlysflp95 Sena_nur_1 baya sıtma tutuyor zaten şimdi biraz iyiym o lahanıyı yarın deym o zaman çok sağolun🙏
Esra-ozsusam4 Kbrsmlysflp95 tam geçmez zaten rahatlatır. Biraz hafifler uyuynca gene dolar. 2-3 ayı sürer göğüslerinizm terbiye olıp yumuşaması:(
baharow Kbrsmlysflp95 boşattıktannsonra soğuk kompress yap. Hızlı bi şekilde boşaldığı için hızlı bi şekilde doluyo sağuk yaparsan yavas doluyo
Kbrsmlysflp95 Ayseey ben de aşırı kırgınlık halsizlik var geçecek gibi değil bi de hangi doktora gitmem gerekiyor
OglumAlp İnternet ten futbol topu emzirme şekline bak ve o şekilde emzir ben öyle rahatladım Ve bunu rutin hale getirmiştim✌️Doktora gitmiştim sağım yapma sadece emzir dedi 🫣
baharow Kbrsmlysflp95 sürekli emzir bende suan o durumdayım 1 haftadır düzelir gibi oluyor tekrar ediyor tamamen memenin boşalması lazım emzirdikfen sonra sağ mümkünse