HazarinAnnesi_61 Hanımlar merhaba özel bi sorum olacak benim içinden bi türlü çıkamadığım 🤦♀️ Sezeryanla doğum yaptım ilk gebeliğimdi, şuanda 27 günlüğüz genital bölgenin temizliğini ağda ile yapıyordum 40 çıktıktan sonra devam edicem inşallah ama korkuyorum yara yerine zarar vermekten benim gibi olan var mı ağda yapıpda sorun yaşamayan bilgilendirirseniz çok sevinirim 😊
Devushka HazarinAnnesi_61 estetik dikişmiydi canm estetikti bnm sikişlerim yani yapıştırma hemşireye sorduğumda dış katman tamamen bi aya yakın kapanır mikrop girecek yer kalmaz demişti
Aysaze HazarinAnnesi_61 40 ım çıktıktan sonra doktorun muayenesinde sordum dikişlerde sıkıntı yok dedi alan kişi de dikkat etmişti sıkıntı yaşamadım.
Thesra HazarinAnnesi_61 Hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin zaten kesi yerinin hemen altına ve üstüne sürüp ince çizgi halinde temizleme işlemini yapıyorlar😌
Kuzumveben HazarinAnnesi_61 40im cikti agda yaptirdim doktoruma danistim yaptirabilirsin demisti zaten yapistirma dikis ya ama insan tedirgin oluyor yinede eskiye gore ama nazik bi sekilde yapilirsa hic sorun olmuyor
HazarinAnnesi_61 Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız 😊 ben doktor canımı acıtacak diye sormayı unutmuştum kontrolde 😊
Burcusaydam HazarinAnnesi_61 ben 40 bile çıkmadan gittim kadına ameliyat yerimi elleme sakın dedim kadın ooo ben orayı çoktan aldım dedi bir baktım gerçektende almış 😆 hiç bişey olmadı çok şükür