Pinar9 Yardım edin neredeyse 24 saatte toplasan 5 saat bölük pörçük anca uyudu . Kundak kucakta sallama sling her şeyi denedim. Uykuya dalamiyor .
Yaso1_ Pinar9 44 günlük benim bebişimde aynı durumu yaşıyorum gece de saat başı uyaniyor 40 ı çıkınca düzelir dediler ama nerde sadece anne sütüyle mı besliyosunuz
Mlkkrm Pinar9 Benımde bazen uyumuyor zorla uyutuyorum 10 dk da uyanıyor korkmayın ertesı gunde hep uyur
Pinar9 Yaso1_ günde bir kez mama veriyordum. 2 saat önce verdim emzireyim dedim emmiyor da. Kafayı yemek üzereyim
Burcccc Vallahi kızım 2 ay 10 günlük bu güne kadar aynı şekilde uyumadı hala direniyor ayakta sallıyorum çocuğu bırakınca geri gözünü açıyor ne yapacağımı şaşırdım
Yaso1_ Pinar9 bende günde üç dört kez veriyorum ama bugün vermeyim dedim uyumadi asla mama yiyene kadar açken uyumuyor hiç uyusa bile beş on dakika sürüyor kendini de çocuğunuda yıpratma karnı doğduğundan emin ol bende mama verirken çok üzülüyorum sütüm yetmiyor diye ama bebeğimizden önemli değil onlar mutlu olsunlarda mamada zehir değil sonuçta 😌
Yaso1_ Pinar9 mama verince arkasına hemen emmiyor benimde öyle oluyor yada süt mü gelmiyor ondan mı yapıyor bende anlayamıyorum çok ağlıyor çok üzülüyorum
Elifterzii Her cocuk ne kadar farklı. Benim be egimde 2 aylık surekli uyku halinde. Uyku aralarinda yarim saat uyanik kalip geri uyuyor. Bende acaba bir hastalik falan mi var diye supheleniyorum
Minikcikcik Benim bebeğim de tam iki aylık bazen 6-7 saat hiç uyumadan uyanık kalıyor gündüzleri daha iyi biraz uyuyor geceleri 2 de 3 de uyuyor bazen, huzursuz oluyor hem de cok küçük oyun bilmiyor bir şey bilmiyor uyanık kaldığında ne yapacağımı şaşırıyorum
Pinar9 Minikcikcik aynen uykuya ihtiyaçları olmasa uyumasin diyeceğim ama uyumak zorundalar . Mahvoldu yavrum
Bisraa Kızlar bende de durum aynı uykuya dalamiyor birde size sorum şu bebislerinizde sosyel iletişimsel gelişme var mı göz teması,gülme veya sesler çıkarma gibi