kimelek12 Merhaba hanımlar eltinizın doğacak bebeğine dürü yapdınızmı yada ne aldınız dürü yapsam saçma olurmu farklı anlaşılırmı ki 😌
Usraaa kimelek12 eltim kızım için nevresim takımı ayri yetten yorganli set almıştı ALLAH RAZI OLSUN cok faydasını gördüm kızım 15aylik hâlâ kullanıyorum dürü mantıklı ama zevkini bilmeniz lazım eltinizin
Gurbetciannee0506 minnosum25 yani bebek bohçası içerisine zibınlar takım esya bebeğe sepet gibi yapılıp veriliyor adı bu şekilde düru diye geçiyor
kimelek12 Kk41 bebek bohçası diolar ama eskiler dürü dermiş yani eltiniz varmı benim eltim hamile ikinçi cocuğuna ne yapsam bilemedim
kimelek12 Alygkc eskiler öyle dermiş dürü şu hani bebek doğdukdan sonra kırk gün sonra hediyeler getiriyorlar kıyafetler hediyeler bizim yörede dürü diolar o yüzden öyle dedim
minnosum25 Gurbetciannee0506 güzelmiş yapabilirsniz yanls anlaslmaz neticede icinzden gelerek yapyorsnz
Gurbetciannee0506 kimelek12 o size yaptiysa mecbur sizde yaparsınız ama bebeğiniz var mı gerci bilmiyorum
Kk41 kimelek12 biz gelinimize yaptık cok hoşuna gitti bebeğine kıyafetler aldık tülledik üstüne de bir balon cok hoş oldu hoşuna gitti 😇
kimelek12 Gurbetciannee0506 iki çocuğum var o yapdı ama onların durumu o kadar yokdu elinden geldikleri gibi yapdılar ya eltimle sıkıntımız oldu onun hataları oldu bana karşı bilmiyorum kafamda karıştı ama doğacak yeğenimin suçu yok annesiyle aramızdaki sorun öyle düşünüyorum
Kplnnn Ne dendiğini bilmiyordüm görümcem de bana bına benzer bişey yapmıştı kırk uçurma sepeti gibi. Bence yapın ya arabızdakiler bebeği etkilemesin o da size yapmış sonuçta gücü yettiğince