Berfinbektasss Ayse-09 Benim kızıma kabızlık yaptı ve parça parça kustu onu içince ama tabi her bebek aynı değil
Kikiriki Ayse-09 8.ayina kadar Bebelac Gold mama lullandim gayet memnundum biraz fazla kilo yaptığı evolvia ya geçtim oda güzel sadece daha az şekerli olduğu için kilo alımı yavaş oluyor
yareninannesiiii Ayse-09 en iyisi aptamil gaz yapmaz hazımsızlık sorun yok bebelac bebekler pek sevmiyor diye duydum hiç almadım
Ayse-09 Emziriyrum ama kilo alımı durdu bende bugün bebelac aldım deniyecem bakalım inşallah bizde memnun kalırız
Aslanbuse23 yareninannesiiii 17 günlük bebeğim var bende aptamil kullanıyordum ama sağlık ocağı kontrolünde ebe az kilo almış dedi bende sma aldım aptamil kulanırken güzel kaka yapıyordu şimdi günde 1 kere ve zorlanıyor gibi ondan mı oluyor bilemedim ya 😔
yareninannesiiii Aslanbuse23 olabilir biz kilo konusunda sıkıntı yaşamıyoruz hatta bugün 9 aylık aşıyla gittim eve ayına göre önde diyerek 300 gr falan az yazdı günde kaç kere veriyorsunuz benimki hem emiyor hemde mama öğlen bide yatmadan önce mama
ebozbey Ayse-09 benim doğduğundan beri denemediğim mama kalmadı ama uygun fiyatlı güzel bir mama Bebelac gold. Normal Bebelac bebeğim hiç sevmedi çok şekerli geldi kustu ama aylardır Bebelac gold kullaniyoruz memnunuz
ebozbey Ayse-09 Gold gazlı bebekler için yapılmış zaten çocuk normalini içince gaz yapıyor ağlıyor. Yani uygun bir mama 6 aydan beri kullanıyorum ki bebeğim kolikti benim düşün şuan 1 yaşında
Ayse-09 ebozbey Allah yardımcınız olsun ilk bebbegimde kolikti cok zordu☹️evet kötü bi kokusu ve tadı var sanırım ek gıdya gecince mama vermiyecegim 4 bucuk aylıgız
ebozbey Ayse-09 bende öyle dedim ama mecbur bir süre vermek zorunda kaldım dusure dusure şuan günde 1 defa veriyorum