_Bianneikibebis Kızlar lütfen bildiğiniz ne varsa söyleyin kızımın resmen kıyafeti kalmadı çöpe ata ata, aldığım yeni kıyafetlerin çoğu öldü resmen ağlıcam sinirden 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Balkizinannesitugce _Bianneikibebis ya bende bekleyeyim yeni kıyafetler sipariş verdim ve öbürleri gibi leke kalsin hiç ama hiç istemiyorum eyecelan doye birsey buldum ama emin olamdim
Bircicekannesiii _Bianneikibebis https://ty.gl/voqlpqf864 Bunun memnuniyetini ben çok görüyorum videolu hallerini de gördüm çıkarıyor diye deneyeceğim bende bunu ek gıdaya geçince ama bi bak bakalım canım
Deletedmon_65 _Bianneikibebis e bebekte çamaşır tozu var bebekler için olan kullanıyorum yani yeteri kadar çıkarıyor burdan çoğu arkadas bunu önermişti
fernweh _Bianneikibebis trendyolda domol gall sabunu yazın sprey olanı o çıkarıyor ama eski lekelerş çıkarırmı bilemem leke yeniyken sıkın
Ananas2905 Baby me ve domol leke çıkarıcılar kaka ve yağ lekelerini çıkarıyor ben çok memnun kaldım ikisindende
Ananas2905 _Bianneikibebis evet sprey olan ikisindende leke üzerine sıkıp 10 dk bekliyorum sonra makineye atıyorum
Fatmagozz Makinaya atmadan önce lekeli yerleri mutlaka elinizle yıkayın. Yıkamadan attigimda leke kalıcı hala geldi hep. Bir de domol leke çıkarıcı sıkıyorum makinaya atmadan