ZehraTurkoglu LadyMarmelatte 9 aya kadar kullanılabildiği yazıyor ben ilk aylarda 2-3 defa kullandım kışa denk geldiği için çok kullanma fırsatım olamadı malesef
MotherHoney-S- ZehraTurkoglu Eşimle istişare edeyim oda kullanacak çünkü.. size dönerim ☺️ Teşekkür ederim 😇
Linoskosu ZehraTurkoglu Hanımefendi ürünü bana sattınız parasını ödedim dolapta, bulamadım dediniz iptal ettiniz daha yeni birisiyle görüşmüşsünüz Allah aşkına cevapta vermiyorsunuz satmayacaksanız koymasaydınız o zaman lütfen ya bende ona göre plan yapmıştım
ZehraTurkoglu Linoskosu ürün elime gelmedi annemin evinde kargoya yetiştiremediğim için iptal ettim tekrar alabilirsiniz diye ilana koydum ama almadınız eşimde fiyatı düşük buldu sizde almayınca tekrar bende almak isteyen başkasına cevap verdim bu kadar basit
Linoskosu ZehraTurkoglu Şuan satıldı mı peki ilanda göremedim ben bulduğunuzu da söylemediğiniz için sizden cevap bekliyorum ne zamandır
Linoskosu GlzrOgt Ben 150 tlye almıştım sipariş verdim ürünü bulamadım annemde sanırım o da evde arıyor dedi iptal etti haber bekliyordum bende bulmasını sonra başka birisi aldı galiba
ZehraTurkoglu GlzrOgt güncel fiyatı ortada nerdeyse hiç kullanmadık dediği için eşim fiyatı güncel yaptım diğer arkadaş için sadece hakkı kalmasın diye öyle demiştim o satın almıştı ama kargoya yetiştiremedim
ZehraTurkoglu Linoskosu hayır satın almadı kimse kargoya verebileceğim zamana doğru tekrar koyucam annemle aynı yerde oturmuyoruz aramızda mesafe var o yüzden kargo gecikmesi olmaması için ilanı kaldırdım bir başkasıda satın almasın diye