kendicocugunungelisimcisi Hanımlar günlük düzeniniz nasıl? Kalori hesaplaması yapamayız elbet ama yeterince besleniyor mu konusunda endişeliyim. Hangi besinlerden ne kadar yemeli bunda da bilgisizim. Yardımcı olur musunuz.? 💐
Saudade kendicocugunungelisimcisi kızım 8.5 aylık sabah kalktıgında 1 kase yulaf ezmesi elma tarcın yada bebe bisküvisi rendelryip karıştırıp yediriyorum. Sonra 1.uykudan kakktıktan sonra yemek yapiyorum mesela simdi kıymalı karnabahar yediricem. Akşam üstü yatmadan da uyku maması hafif püreli birşey yediricem oda bi kücük kase kadar. Mutlaka hee gün 1 küp kıymalı birşey yaparım ama
kendicocugunungelisimcisi Saudade kızım o aylarda çok güzel yiyordu büyüdükçe az yemeye başladı. Ben de yeterli beslenmiyor mu diye düşünüyorum. Günlük her şeyden vermeye gayret ediyorum. Mutlaka yoğurt meyve ceviz yumurta veriyorum ama diğer yemeklerin ölçüleri azaldı gibi
kuzeyanne_ Saudade canim anne sutu aliyor mu?Mama veriyorsan gunde kez mama veriyorsun?Bende yakimda ek gidaya gececegim bilgim olsun diye soruyorum?