MilaMila Çok düzenli uyuyan bebeğim 7 ay 19 günlük sürekli yatağında dönüyor 15 dk bir ağlıyor çok yoruldum Artık eskiye döndükk 😢😢
elfhuma19 MilaMila Ah ah aynıyız kafayı yiyeceğim doktora götürmeyi düşünüyorum 12den beri uyumuyor mahvoldu çocuğum ağlayıp kalkmalar kulak çekmeler 🤦♀️
enharserap Biz de 7 aylığız aynı durum bizde de var çıldırcam bi saat uğraşıp uyutuyorum yerine koyunca 5 dakika sonra ağlıyo. Bugün 2 saat boyunca gitgel yaptım beşiğe
MilaMila Aslında alttan 2 diş çıkardı üstler daha şişmemiş ama 7. Aya girdiğinden beri ağlıyor gece 2 saatte bir kesin kalkıyorum öyle de ağlıyorki sanırson bişi oldu
enharserap Atak haftasına baktım meğer atak haftasındaymışız 26. Hafta çok fırtınalı diyor. Belki ondandır bizimki bakalım
enharserap MilaMila bende program yok da atak haftasının fotosu var haftana göre bakabilirsin canım https://images.app.goo.gl/Wvb5uUUrvjvS2yVT9
MilaMila enharserap canım atak haftası hesaplarken tahmini doğum tarihi gerçek doğum tarihi bilgileri giriliyormuş bu tablo tam uyumlumu bilmıyorm
Elele MilaMila aynısı bizde de var ya geceleri uyanmayan çocuk saat başı ağlıyor yatağında uyumak istemiyor 7. Ayda da atak varmış ne bitmez ataklarmış🤦🏻♀️
MilaMila Elele artık yorulduk ataklardan gerçekten aynı şekilde gözlerimin altı mosmor uykusuzluktan kalk yat sürekli
Byzgl_2019 MilaMila 7 ay 17 günlük son 1 haftadır saat bası uyanıyo geceleri alttan 2 diş çıkardık dişler patlarken bukadar kötü değildi mahfoldum kaç gündür bugece 3 te uyandı 5.30 da uyudu ve uyandığında sanki bi şey olmuş gibi çığlıl çığlığa ağlıyo
MilaMila Byzgl_2019 aynı şekilde bizimde 2 dişimiz çıktı geceleri ona rapmen uyanmıyordu çok güzel uyuyordu şimdi çığlık çğlığa uyanıyor sabah 6 da işe gidiyorum :(
enharserap Aselnazz şu an kaç haftalık olduğunu hesapla canım doğumundan beri. Attığım linkteki haftalardan kendi haftana bak canım