Oznuryunus Bebeğim iki aylık üç gün önce doktor ventosal yazmıştı o bitti eczanede ventolin hava vermiş sizce iki aylık bebeğe olur mu
Ates_mami Oznuryunus ventolin ve ventosal aynı. Doktorunuz havayı kaç gün kullanmanızı söylemişti. Birşey soylemediyse öksürük bitene kadar kullanmanız gerekir.
Oznuryunus Mmc_sirin Ozgeruya bebeğim kcuik ya olur mu diye tereddüt ettim bende iki yaşındaki kızıma kullanıyordum
Selveraytkn Instagram da zishubu diye bir fenomen var hikayesine bakmanızı tavsiye ediyorum ventolin bebeklerde astıma yol acabiliyormus
Oznuryunus Selveraytkn biliyorum onu takip ediyorum ama o dediğini görmemiştim hiç ama cigerleine indi enfeksiyon hastanede yattık çıktık daha kötü okirsa onu kullanmazsam🤦
Selveraytkn Oznuryunus bebeğiniz için en iyisini siz ve doktorunuz bilir taviki daha bugün koymuş hikayesine
Selveraytkn MiraySahin hiçbiri değil ama bu konularda çok fazla doktorla görüşmüş birisi zaten himayesinde bı doktorun makalesinden alıntı yapılmış yazı bakabilirsiniz
Saudade Oznuryunus sadece ventolin olmaz serum fizyolojikle seyreltmelisiniz ilacı kaç cc koyacağınızı doktor söylemedi mi? Örnek veriyorum 2 cc ventolin 3 cc serum fizyolojik sıkıp hazneye öyle hava vermeniz lazım direkt ventolin ağır gelir