Nurtkn4242 Kızım 4,5 aylık doğduğundan beri prima aktif bebek kullanıyorum bazen taşırma yapıyor fiyat olarak da baya pahalı gelmeye başladı artık sleppy kullananlar memnun mu yada hangi bezi kullanıyorsunuz bana da fikir olur kararsız kaldım çünkü
laliko35 Nurtkn4242 16 aylık kızımız hep molfix kullandık herhangi sorun yaşamadık 💛👍 önce küçük paket alıp deneyin bir sorun olmazsa istediğiniz bezi kullanin
Whatornot Nurtkn4242 sleepy bio natural kullanıyorum çok memnunum hatta fazla stok yapmışım elimde 8 paket 2 numara patladı 😂
Glsheker Nurtkn4242 Ben sleppy extra ve natural kullandım gayette memnunum pişik falan sorunumuzda olmadı.Bence deneyin :)
Elisa34 Nurtkn4242 prima cok pahalı oldu diye sleppy aldım ama hiç memnun kalmadım sızdırma yapıyo prima ya geri döneceğim
Glsheker Nurtkn4242 bir tık küçük diğer bezlere göre bencede.Sizdirma falan diyorlar ama ben bir pakette iki kere yaşadım sızdırmayi o da normal geldi bana bilmiyorum ☺️
YeniAnneIstanbul Nurtkn4242 sleepy bizde pisik yapmisti birde satt basi dolup sisiyordu ve koku yapiyordu
Tosbik4321 Bende Prima care kullanıyordum tanesi 6₺, olunca ve sızdırma yapınca slepyy aldım hiç memnun değilim daha çok sızma yaptırıyor .geri dönüş yapacağım
Nisan4523 Nurtkn4242 Molfix pure&soft serisi. Üstüne bez tanımam. Prima da kullandım sleepy de kullandım. Sleppy daha ilk bezden pişik yaptı zaten. Prima da sert geldi bize. Molfix pure&soft hem yumuşak hem de sızdırmıyor.
Seviim Nurtkn4242 bende prima premium care kullanıyodum pahalı gelmeye başlayınca sleepy natural, baby turco denedim inanılmaz koku yaptı. Suan molfix kullanıyorum çok daha memnunum. Ama kalıpları primaya göre nerdeyse 1 beden kücük
Gtizem10 Oğlum 6.5 aylık hep molfix kullandık çok memnunum hiç taşırma yapmıyor sadece bir kere sleppy aldım her kaka yapışında taşırdı
Buuycu Nurtkn4242 prima premium care ve sleepy kullanıyoruz ikisinden de memnunuz ağırlıklı olarak prima kullanıyorum indirimde adeti 3 liraya denk getirmeye çalışıyorum. sleepy prima premium care göre bir beden küçük gibi yani primada 2 sleepyde 3 e denk geliyor
[silindi] Nurtkn4242 merhaba açık ara prima. migros indirimlerini ya da şehrinizdeki toptancı marketleri takip edin. tanesi 1.80 tl ye 4+ prima premium gördük geçen gün ve bu fiyata piyasada bez yok. ben de aktif kullanıyorum genelde 2.80 3 tl arasında alıyorum. bazen premium u 4 tl ye falan yakalıyorum. taşma sorunu da bebek büyüdükçe azalıyor.