Yazaksami Oğlum asla yumurta peynir domates yemez.. tek yediği pankek, krep, tahin pekmez, bal.. bunları da az yer.. bana hem besleyici hem de çocukların sevdiği birkaç tarif verebilir misiniz bildiğiniz yaptığınız ne varsa..
BihterZiyagil_ Yazaksami sebzeli omlet yapın. Kırmızı kapya biberi domatesi kavurun. Yumurta kırın içine olmazsa olmaz zerdeçal koyun az karabiber mükemmel oluyor
morjaguar Yazaksami yulaf meyve ceviz pekmez karışımı yediriyorum bazen ama kesinlikle kahvaltı alternatifi çok az
Tomvejery Yazaksami 2 bucuk yasında oglum bişey ayırt etmez ne varsa onu yer sofrada yeri gelir kahvaltılık yeri gelir tost menemen VS ama kahvaltı yapmak istemezse 1 biberon süt bisküvi içer 1 2 saat sonra kahvaltı yapar
Yazaksami morjaguar yulaf süt-su karışımı meyve bal veriyordum bir ara artık onu da yemiyor😫 büyüdükçe damak tadı değişiyor ama sevmeye gelince yok
limonkolonyasi Yazaksami sebzeli omlet yapiyorum arada mesela benim kizimda peynir yemiyor omletin içine koyuyorum o şekilde anlamiyo ve yiyo sizde krep pankek hamurunun içine peynir koyabilrsiniz