Deletedmom_68 Kuzular vodafone dan faturaya ek süpürge alacağım hangisi daha iyi olur? Evde köpeğim var. Günde 2 kez süpürge istiyor evim
Kadifemsii Deletedmom_68 ikiside var tabi benimki dyson değil Philips’in şarjlı dik süpürgesi . Kesinlikle dyson diyorum daha bi içime siniyor aşırı rahat keyif te alıyorum açıkçası
Alerjikkoala Deletedmom_68 Dikey süpürge o kadar pratik ki kullanınca anlarsınız . Dysonla evi süpürmek hiç yormuyor. Memnun kalırsınız mutlaka
RuzgarMommys Canım Bosh un bi modeli var hayvan dostu tüy özellikli. Kayınvalideme aldık hergün sürekli kullanıyor tavsiye ederim
Kadifemsii nazlimom_ aşırı memnunum . %100 dolu şarj ile evimi 2 kere süpürüyorum evim 120 m.kare . Ama koltukları yapacaksam 1 kere tüm evi temizliyor
[silindi] Deletedmom_68 ben olsam bende dyson alırdım robotlara güvenmiyorum açıkçası çok iyi bi marka olmadığı sürece sanki her an hata verip çöp olacakmış gibi geliyor bide ağır ağır yapıyor çalışan biri değilseniz dyson daha iyi iş görür sanki
Deletedmom_68 [silindi] yok çalışmıyorum da köpeğim tüy döküyor bebeğim emekleme döneminde ondan düşünmüştüm robotu dikey hiç kullanmadım normal süpürge çok yoruyor. dyson alacağım karar verdim
Deletedmom_68 Alerjikkoala bugün alıcam ya valla pratik olsun da ev süpürmekten başka iş yapamıyorum yoksa