NeslihanBarlas Bebeğim 6 aylık desteksiz oturamıyor normal mi kontrole gideceğim ama gitmeden sizlerde sorayım
Gulbiye NeslihanBarlas kızım 7 bucuk aylık yeni başladı desteksi oturmaya ama tam değil bir iki dakika oturup kendini geri atıyor ben normal diye biliyorum zamanla öğrenicekler
NurY NeslihanBarlas bence normal hiç korkmayın her bebeğin gelişimi farklıdır bazıları on aylık oturuyor bazılari iki yaşında yürüyor,🙏 oturur daha küçük zaten sekizde falan oturmaya başlar
Elisa34 NeslihanBarlas kızım 8 aylıkken desteksiz oturdu her bebek farklı siz oturtun deneyin Bi bakmışsınız ki aniden oturmuş Bi gün
Burcusenkoc NeslihanBarlas benim bebeğim de oturmuyor 6/15 günlük daha erken bence 8-9 ayda oturan da var
NeslihanBarlas Aysegul93 şakalık bir durum sormadım etrafımda bebeğimle aynı olan bebekler var oturuyor hemde ilk anneliğim bence sormam çok normal
Aysegul93 NeslihanBarlas ufak bir araştırma ile her bebeğin farklı olduğunu bunun normal olduğunu bulabilirsiniz tamam çogumuzunn ilk anneliği ama çoğu bilgiyede ulaşabiliyoruz