Zeynebmete54 Kızlar bebeğim 7 aylık olacak neler veriyorsunuz yemek için ve bebekleriniz neler yapiyor
Aysegokturk Zeynebmete54 ayrı bir şey yapmıyorum canım evde ne pisiyorsa onun yiyebileceği hal getirip yediriyorum bazen yiyor bazen sevmiyor emekleme henüz yok dönerek gidiyor istediği yere ve çok hareketlendi artık kucakta bile durmuyor
Gulbiye Zeynebmete54 7 bucuk aylık kızım ben haşlanmış yumurtanın sarısı veriyorum bağzen omlet yapıyorum avokado muz elma yoğurt sebze çorbası şehriye çorbası bağzen kendi yaptıklarımızdan veriyorum ona göre birşey varsayaptıklarına gelince sönerek gidiyor tek kolunla kendini çekerek gidiyor birkaç gündür emekleme pozisyonuna gelip ileri geri sallanıyor aynı pozisyondayken oturmaya çalışıyor ama daha net desteksiz oturamıyor bir kaç dakika anca sonra devriliyor baba mama gel diyor sürekli mız mız hep kucak istiyor onu bırakıp başka odaya gecemiyorum hemen ağlıyor uyku düzeni bozuldu birtürlü oturtamıyorum 3 uyku cok geliyor 2 uyku az geliyor sabahın 6 uyanmaya başladı öyle yani 😀
Atatemel Zeynebmete54 bebeğim çok hareketli artık kucakta bile zoe duruyor ittiriyor beni inmek için herşeye saldırıyor, yalandan kızınca bile hemen ağlıyor, çıkardığım sesleri taklit ediyor beni izliyor, yemek olarak mevsiminde yiyecekler veriyoruz
Fatma_yesldg Zeynebmete54 ben kahvaltı veriyorum karışık tarzda arada muz labne ceviz yumurta sarısı pekmez irmik gibi yada yumurta sarısı yoğurt yediriyorum kasları güçlensin diye öğlen de sebze çorbaları tavuk suyu et suyu muhakkak katıyorum şuan sürünüyor bizimki her yere gidiyor sürünerek bi 10 güne emekler tam
Zeynebmete54 Aysegokturk benim oğlum o kadar dönmüyor tam hareketlendi Sünnet oldu bir durdu sonra tekrar hareketlendi sünneti yeniden oldu tekrar durdu sağa sola gidiyor ama öyle yuvarlanarak bir yere gitmiyor
Zeynebmete54 Gulbiye bizim de uykumuz bi ara hiç yok gece sürekli uyanıyor uyumak bilmiyor geriye gece ne veriyorsunu acaba aç o yüzden mi uyanıyor diye düşünüyorum emiyor sadece bir de benim gündüz verdiklerim akşam üzeri hicbirsey yemiyor
Zeynebmete54 Atatemel maşallah subhanallah benim ki o kadar hareketli değil olduğu günden beri sakın ağlıyor ama öyle hareketli bir bebek olmadı kızım daha aktif ti
Zeynebmete54 Fatma_yesldg maşallah subhanallah kahvaltıyı yapıyor öğlen s3bze çorbası falan da yiyiyor ama akşam üzeri birsey yediremiyorum gece de sürekli uyanıyor acıkıyor mu acaba sadece emiyor
Gulbiye Zeynebmete54 ben mama veriyorum kızıma emmiyor gece iki defa uyanıyor mama içmek için onun dışında diş dönemlerinde saat başı uyanıyor akşam üzeri bişey vermiyorum ben cnm rahatsız olmasın diye
Fatma_yesldg Zeynebmete54 evet gece bende çok vermiyorum biraz daha büyüsün öyle vericem rahatsız etmesin şimdi küçük daha çünkü gece 2 kez kesin kalkar mamasını veririm uyur yine hatta yatağında öyle bırakıyorum sağ sol dönüyor sonra kendiliğinden uyuyor bu sabah 6 da kalktı mamasını verdim uyudu kendine 8 de uyandı
Zeynebmete54 Fatma_yesldg mama versem mi acaba gece 4 5 kere kesin kalkıyor ama gece uykusuna 8 de yatiyir erken mi acaba o yüzden mi kalkıyor
Fatma_yesldg Zeynebmete54 gündüz uykusunu. 2 yap gece de elinden geldiğinde geç yatırmaya bak ben 9 10 arası yatırıyorum yatmadan 120 ml veriyorum gece 3 gibi kalkıyor sonra sabah 6.7 gibi
Zeynebmete54 Fatma_yesldg tamam öyle yapmaya çalışırım inşallah sabah çok erken uyandığı için durmuyor 9 a kadar aslında iki uyku yapıyor ama bu ara yarım saat içinde uyanıyor o yüzden 3 e çıktı yine acaba dıştan mi dişleri de kabarmış
Zeynebmete54 kurabiyem28 benim de böyle oluyor yemiyor bir an öyle güzel ağzını açıyor aha oldu diyiyorjm ama sonrası yok
Fatma_yesldg Zeynebmete54 huysuzluğuda varsa dişten dolayı uyanıyordur bizimkisi gecen akşam krize girer gibi çığlık çığlığa uyandı bu dönem normal aslında karanfil zeytinyağı yap dişlerine sür oda onu rahatlatır gece uyumadan önce sür diş erlerine