Aylinn Herkese merhaba ben bugün adet oldum ilk başta kırmızı renkteydi sonra baktgmda açık renk oldu şu gini yani kan falan yok neden böyle olmuştur bilgisi olan var mı acaba 😕
Aylinn elifzeze yok ilk değil düzenli bi şekilde doğumdan sonra her ay düzenli oluyordu ilk defa böyle bişeyle karşılaştım yani
Seydameva Aylinn yani ben genelde öyle duydum ama bilmiyorum tabi belki tam açılmamıştır ondan da olabilir
Seydameva Aylinn ay int bakmayın lütfen int sağlam adamı öldürüyor geçen kan verdim sonuçlar çıktı sonuçlara göre kan kanseriyim 🤦🏻♀️ Dr sordum sadece Demir’in çok yüksek yılda 2 kere kan ver dedi siz düşünün 😂 en iyisi açılmazsa bi Dr sormak 😌
Aylinn Seydameva sabaha kadar beklerim artık açılmazsa doktora giderim internettede yumurtalık kanseri yazıyor Allahım kimsenin başına vermesin yazıyı okuyunca fena oldum
Seydameva Aylinn insan gerçekten korkuyor int okuyunca öyle birsey yoktur rahat olun ama yinede yarın bi gözükün 🥰
Ezelim Bana da doğumdan sonra olmuştu ama benimki 40 im çıktıktan sonra olmuştu ilk baktım adet oluyorum sandım sonra dediğiniz gibi açık renk oldu sonra daha da hiç gelmedi ama 10 aydır da adet olmuyorum