Aysssse Kizlar merhaba bebegim 4 aylik demir takviyesine basladik. Sağlık ocağı vegaferon diye damla verdi bebegime verdim fakat saatlerce ağladı karin agrisi yoti sanirim. Aranızda kullanan varmi? Yerine baska ne kullanabilirim? Ocean microfer kullanan varmi?
Azraada58 Aysssse biz ocean microfer kullanıyoduk cok seviyodu kzım kutusunu bile görünce heycanlanıyodu bende baktım tadına kötü degil 🙂
AysimaMira Aysssse canım içeriği çok temiz doğal organik istiyorsan kesinlikle vitagil fer içeriği tamamen doğal keçi boynuzu özünden yapılıyor yalnız diğerlerine göre bir tık pahali ve aldığın şişe tam 1 ay gidiyor yani her ay yeni şişe alman lazim ocean d vitamin de temiz d vitamini ocean kullanyrm ama demir takviyesi temiz değil sidefer de öle mısır şurubu glukoz şurubu var içerisinde tatlandici olarak bn çok araştırdım ve fitagil fer de karar kıldım
mmerwe Aysssse bende kızıma ocean kullanıyorum. Başlarda tadını pek beğenmemişti ama sonradan alıştı şimdi baya seviyor. İçeriği daha doğal olan demir damlaları da var. Bestiron,sidefer,kidsfer gibi. Ocean bitsin bunlardan biriyle devam etmeyi düşünüyorum.
Aysssse AysimaMira yaa tesekkur ederim 😍tabiki alirim o temizse. Bestiron peki nasil onuda tavsiye edenler olmus bilgin varmi?
livanurvealpinannesi61 AysimaMira vitagil +2 demir içeriyor mu? En iyisi +2 demir içeren damlalar demişti doktor. Fermix myrn treelife gibi.
AysimaMira livanurvealpinannesi61 yok canım onu genelde demiri çok düşük bebeklerde kullanıyorlar diye biliyorum +2 içerikte bildigjm newvit markası var oda doğal oda keçi boynuzu pekmezinden yapılıyor vitagil fer keçi boynuzu özü newvit pekmez ikisde dogal
AysimaMira Aysssse hayır canım bu 15 ml bir şişe içinde cam çubuğu var çubuğun uzerinde ml ler var ml olarak veriyorsun 0.5 ml veriliyor zaten 15 ml tam 1 ayda bitiyor tadida güzel yanı benim bebeğim severek içiyor
livanurvealpinannesi61 AysimaMira ben sizden duydum 4 CÜ aydan itibaren her bebek kullanabilir demişti doktor bana depoları daha iyi dolduruyor muş.
AysimaMira livanurvealpinannesi61 doğrudur belki canım bn bu şekilde biliyorum belki ben yanlış biliyorum dur ama bu demir damlası olayını çok araştırdım yabi genel olarak kendim bebeğim için herşeyi çok araştıririm ama belki bunu yanlış biliyor olabilirim
Laydaren Aysssse bizim doktorumuz 4. Ay İçin erken bulmuştu. Vegaferonu da önermedi. Ocean microfer kullanıyoruz.