Cyerg Az önce sipariş verdim, sanırım 0- 3 -6 diye gidiyormuş akış hızı. Bebeğim 3 aylık ama ben 0 aldım, en yavaş akışlı olanmış. Kullananlar bana yardımcı olabilir miii anlamadım bebeğim kullanmaz mı yani 😂 yavaş akış olması daha iyi değil mi?
Eslem2022 Cyerg yavaş akış olunca bebeğinizde mesela 3 aylık olunca daha fazla zorlanır çekcem diye. 0 yenidoğan için yani onlara hızlı gelmesin yavaş gelsin boğazlarına durmasın diye.
Lalaland Cyerg benim oğlan 17 aylık hala 1 no biberon ucu kullanıyorum. Aptamil çok hızlı akıyor zaten su gibi
Beraninannesii Cyerg Yani ay büyüdükçe ucu degistirmeniz gerekiyor 3-6 aldım bebeğim 4 aylık 6ya geçince 6+ alicam sürekli uç değişecek 😇 bildiğim kadarıyla tüm biberonlar aynı şekilde.
Lalaland Cyerg iptale gerek yok 0-1 ideal eğer aptamil içinse, zaten yapıp ısıyı kontrol etmek için koluna dökerken şakır şakır akacak anlarsın
Cyerg Beraninannesii anladım bic bilmiyordum ya, o zaman bu biberonun ucunu dışardan alabilirim ayrıca?
Lalaland Cyerg tabi evde her boyu ve çeşidi var antikolik ,standart her boy model aldım, sadece çok olunca yıkaması zahmetli oluyor parçalarını makineye, biberonu ve biberon ucunu elimde yıkıyorum yıpranmasın diye
Beraninannesii Cyerg Tabi alabilirsiniz iki farkli uç var biri antikolik için diğeri cam veya plastik olan için ona dikkat edin yeter.
Lalaland Beraninannesii bütün biberon uçları her modele uyuyor bilip bilmeden anneyi telaşa sokmayalım
Beraninannesii Lalaland Hayır antikolikle to closerlar birbirine uymuyor. Antikolik olan farklı to closerlarda ayrı valf var bebeğin fazla hava tutmasını engellemek için.
Dimitrina_kovaceva Cyerg kullanır ama çabuk yorulur doymasa bile bırakır. Mesela benim kızımın ayına göre biberonu 1-2 ay geç aldım. Eski biberonu kullanmaya devam ettim. Ve aldığımda anladım ki çocuk yorulduğu için bırakıyormuş, doyduğu için değil.
Cyerg Dimitrina_kovaceva olmazsa ucu ayrı satiliyormus ucunu alırım, teşekkür ederim zaten şuan da biberon reddi meme reddi her türlü redler var 😂
Lalaland Beraninannesii hadi ya 😂😂 insta adımı vereyim istersen tüm modelleri tek tek açar takar denerim çekerim size 😂😂😂
Beraninannesii Lalaland Yatağımdan kalkmadan şöyle göstermek istedim ikisinin farkını .😇 Anti kolik olan da valf yok ayriyetten muhakkak uyuyordur birbirine fakat ikisi çok farklı 😇(Numaralara bakmadan örnek olsun diye ekran görüntüsü aldım)