Durueliff Minelkusumm kızımın adı Elif Duru 💓 çok beğenerek koyduk adını Amine Serra Meryem afra İsimlerini de beğeniyordum ama kısmet değilmiş 🥰
Bireylulmeselesi02 Minelkusumm kızımın ismi Eylül ama Eva ismi çok dikkatimi çekmeye başladı anlamıda çok güzel 🥰
Snowglobe Minelkusumm kızımın adı Nazende 🕊️ naz eden demek İkinciye kızım olursa Mihre koymak istiyoruz
oykumoms Öykü, defne, hazal en beğendiğim kız isimleri. Eşim elif eylül koymak istedi(kurtlar vadisi dizisi hayranıdır ordan duymuş isim hoşuna gitmiş) ama ben öykü koydum 🤗
Songul07B Kızım yok ama olursa şu isimleri düşünıyorum Sahra Nüha Sidra Lamia alkım Verdağ lenâ Elizan
mmerwe Minelkusumm kızımın ismi Alkım. Gökkuşağı demek ve Türkçe kökenli. Biz hep çok duyulmamış ve Türkçe bir isim aramıştık zaten.
AysimaMira Minelkusumm benim prensesimin ismi Aysima mira Aysima anlamı yüzü ay gibi parlak uğurlu şanslı kutlu güzel yüzlü demek 😍🥰
Cindy_35 Minelkusumm Rabbim eğer kız çocuk nasip ederse Aden veya Neva düşüyorum. Aden cennet bahçesi demek. Neva ise zenginlik, ferahlık. 🤗 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🙏