merveckmk Merhaba..Kasım ayında ufak bir tatil dusunuyoruz . Nereye gidilir veya otel fikri önerisi olan var mı hanımlar. 6 ay bebegim var bu arada . Yardımlarınızı bekliyorummm
Elika00 merveckmk ay bende gitmek istiyorum ya ama sıcak bi yer olsun çok da uzak olmasın istiyorum 😂😂 Kıbrıs sıcak olur mu acaba
AgentMom merveckmk İstanbul da mısınız. Yalova da termal otellere bakın. Sapanca da da güzel oteller var.
merveckmk MinnakvLiva ya açıkçası ısıtmalı havuzu olan yerler daha cazip yazın bebeğimiz küçük olduğu için bir yere gidemdik eşiminde izni var . Öncelik havuzlu olması en azından otek hem biraz uygun ama temiz güzel olsun ıstiyorum veya havuzlu villalari da düşünüyorum
MinnakvLiva merveckmk villa buz gibi olur giremezsiniz bebekte hasta olur anca termal otele gidilebilir en güzeli
hlmeoztrk merveckmk Sapanca’da bumblebee bungalova gittik instagramdan bakabilirsiniz çok güzel özel havuzlu ısıtmalı
merveckmk AgentMom evet İstanbul bakıyorum bir yandan öneri olarak otel var mı çok fazla seçenek olması da kafa karıştırıyor.
AgentMom merveckmk bütçeniz ne kadar. Ng Sapanca , Sapanca Cabir deluxe. Yalova lova otel, Yalova Blackbird ve termal otel Bolu sarot termal, Abant taki otellerde güzel ama isim hatırlamıyorum,
Luna_woman AgentMom SaroT kadar berbat bir yer yoktur. Asla müşteri memnuniyeti yoktur. Hizmet 0 Yemekler kötü
AgentMom Luna_woman Şuan nasıl bilmiyorum ama 4-5 sene önce gittiğimizde çok güzeldi. Sahipleri eşimin arkadaşı oluyor. Bize özel havuz falan açılıyor gidince. Yemeklerde o zamanlar lezzetliydi. Şuan bozdularsa bilmiyorum.
Luna_woman AgentMom Geçen sene gitmiştik ve gittiğim en kötü tatildi.1 saat odanın hazırlanmasını bekleyip daha sonra nevresimleri biz geçirmek zorunda kaldık.Havuz çok hijjenik değil di. Personel vasat. Narvenden sonra orası isteklerimizi asla karşılamadı.