Cybelle Kizlar bebegimde bi suredir pamukcuk var. doktor mikostatin damla verdi birde dilinin ustune karbonati oylesine birak dedi. Iki gun uyguladim agzindaki beyazliklar iki katina cikti meme almamaya basladi. Ilactan mi bilenedik ama surekli uyumaya halsiz olmaya basladi belki yiyemediginden. Ilaci biraktik ama suan meme almiyor ve cok agliyorrr bi tek gece uyku arasinda meme aliyor sizler nasil kurtuldunuz bu dertten var mi basina gelen?
Ejderhahavva Cybelle karbonatı direk koymak konusunda bilmiyorum ama karbonatı sulandirip temiz bir tülbent yardımı ile silmek gerekir diye biliyorum
Mehlikan1 Cybelle Ejderhahavva evet kulak vermelisiz bu yoruma çünkü eskiden annelerde aynısını yaparmış
Sakura-chan Cybelle karbonatı o şekilde koyarsan ağzı yara olur . Hatta birde yuttuğunu düşünürsen midesi de ağrıyor olabilir. Her emzirmeden sonra su ver 1 çay kaşığı. Ağzındaki süt gider
Dgndrmz Cybelle canım bizde olmuştuk karbonatlı suyu yaptık cok karbonat koymadan ve kıyamadıgımdan cok bastırmadım sürebildiğim kadar surdum emerkende goğsumu sıldım iki üç deda yaptıktan snra gectı ama cok asırı degıldı bızımkı
Domino Karbonat öyle bırakılır mı ya. Temiz beyaz bi tülbentle karbonatlı suyla hafifçe sileceksin ben öyle biliyorum karbonatı direk agzina bırakma 😨
Goktug4343 Gazlı beZi parmağınıza dolayın ve karbonatlı suya batırıp dilinin üstünü biraz bastırarak silin hatta videosu var bi doktor temizlerken kanarsa bile korkmayın diyor yani bastırıp temizlemelisiniz ancak göğsünüzüde temizlemeniz gerekir yoksa tekrar bulaşır kısır döngü gibi
Cybelle Goktug4343 tum videolari izledim biri bastirin diyor biri asla bastirmayin diyor biri karbonat kullanmayin diyor ne yapacagimi sasirdim emmiyor cocuk acidan biberonla vermek zorunda kaldim
Alpkerem Cybelle bizimde olmuştu yazdığınız damla bize çok iyi geldi karbonat falan kullanmadım bide doktor o ilacı göğüs ucuna sür emzirirken dedi pamukçuk mantar olduğu İçin göğsünüzü hep temiz tutun emzik kullanıyorsa hergün kaynatın
Goktug4343 Cybelle ben yaptım göğüs uçlarımda yaraydı işe yaradı ama tabi sizi bilemem. Gazlı bez biraz pütürlüya ondan yaptım
Ejderhahavva Mehlikan1 ben ağzına sürüldüğünü duymadım yani bebegimde de yaşamadım ben karbonatlı şu yapıp silindiğini biliyorum
Duru2019 Cybelle Canım karbonata falan hiç gerek yok. Faydasından çokta, zararı var diye duydum. Gazlı bezi parmağınla dola, ılık suya batır. Dilin arka kısmından, ön kısmına doğru yavaşça sildir. Tek bilemedin ikinci seferde, pamukçuk falan kalmıyor.
2019Asell Cybelle canım ne varsa eskilerde var llesin çözüm dut şurubu eczaneden bile bulabilirsin emziğine batır ver emsin onu günde üç dört kere yap iki güne bişey kalmaz bide her emzirmede dört çay kaşığı su ver susuzluktan da oluyormuş kesin dene ben dut şurubundan önce neler neler yaptım hiç biri olmadı boşuna eziyet ettim yavruma
2019Asell Cybelle canım ne varsa eskilerde var llesin çözüm dut şurubu eczaneden bile bulabilirsin emziğine batır ver emsin onu günde üç dört kere yap iki güne bişey kalmaz bide her emzirmede dört çay kaşığı su ver susuzluktan da oluyormuş kesin dene ben dut şurubundan önce neler neler yaptım hiç biri olmadı boşuna eziyet ettim yavruma