sedaozdemir Caniimyavyumm Oğlum 3 ay 23 günlük.22.30 uyku saatıydı ama ıkı haftadır asla uyumuyor.12 -1 i buluyoruz.Ben de cok yoruldum artık.😓
Meva_kus1 Caniimyavyumm 4 ay 18 günlüğüz. 10 15 gündür aynı durum bizde de var. Normalde 8 9 da uyuyan sabaha kadar uyanmayan çocuk 12 1 2 de uyuyor ve sürekli uyanıyor. Gündüz uykuları da max 45 dk
Metehannnn Caniimyavyumm benim bebeğim 4 ay 5 günlük. Cok huysuz uykuya dalamiyor agzi hep sulu. Elleri agzinda. Uyku saatleri degisik. Hep gezmek istiyor bnde cok yoruldum
Malamom 3ay 15 günden bildiriyorum ne gece ne gündüz uyuyor maksimum yarım saat uyuyor hep memede Normelde 7 de gece uykusuna geçer 3.5 ta uyanır sonra 8 de uyanirdi ama şimdi 1 haftadır böyleyiz 😢😢😢
Alyamiraa Bende delirmek üzereyim 4 ay 14 günlük uyku nedir unuttuk ağlama krizleri memeden bırakınca uyanma
Mira- Bazen dönemsel olabiliyor, çok kasmayın kendinizi de bence. O kendine bi saat belirleyecektir muhakkak. Benim kuzum 4. Ayına kadar 9da uyurdu. 4. Ayda hiç uyumuyordu belli olmazdı saatlerine ama bi süre sonra 10 a sabitledik şimdi
Caniimyavyumm papatyaannee acaba dişde çıkarıcak olabilir mi ? Ağzı hep sulu eller hep ağız da sürekli herşeyi ağza götürmek istiyor
papatyaannee Caniimyavyumm diş dönemi o ay itibariyle giriyor artık o hareket normal uzun bir süre daha o hareket devam eder. Ama sizin anlattığınız bence atak.
Hanife07 Offf offf benim oğlum da 4ay 4 günlük ama bizimki 3 hafta olucak daha uyku sorunu yaşıyoruz uzun sürüyor demek ki bitmek bilmedi çok şükür yavaş yavaş gündüz uykuları düzene giriyor gibi ama gece aman aman rabbim yardımcımız olsun
Dolun Benim kızım da 4 ay 13 günlük iki haftadır çok kötüyüm gündüzleri hiç uyumuyor geceleri uyanıyor hep kucağımda WC bile gidemiyorum çok kötüyüm