Sekeranne4 Oğlumun totosu cok pısmıs kızlar hep aynı bezi kullanıyorduk yazın falan hc olmadı 1 aydır boyle sudocrem suruyodum gecmedı bepanthol kullanıyorum sımıdıde baska ne yapablrm cok kotu olmus ya kıpkırmızı
1_anne Sekeranne4 sabunla yıka canım. Eltimin kızı çok olurdu. Hep sabunla yıkardı geçerdi. Çocuk kendine gelirdi
66arasim Sekeranne4 https://ty.gl/t3h2tl1uzd Bunu kullanıyorum ben oğlum 4,5 aylık hiç pişik olmadı bez değişimi yapmama rağmen temizliğinede ayiriyeten dikkat ediyorum bir kutsusu 1 yıl felan gidiyor suya dayanıklı günde bir kez sümen bile yeterli veya kaka sonrası temizleyip yurt dışından gelmişti ama burda da var
aysenurkn Sekeranne4 hamazinc krem cok etkili. İshal oldugunda falan cok pisik olur oglum bunu aksam suruyorum sabaha hicbisey kalmiyor cok etkili
Birdunyabircennetannesi Sekeranne4 16 aylık oğlum yaaaa bizimde çok kötü olmuş. Yumurtaliklarinin altı poposu baya pütür pütür olmuş çok pişmiş 2 gündür sudocrem kullanıyorum bakalım zaten 2 gündür var
Pampikin_Annesi Sakın ıslak mendille silme her daim yıka poposunu kurula vede SAKIN!!!! sabunla yıkama dahada kötü yapar Palyaltif kremi var 2 defa sürmende etkisini gösterir geçmiş olsun 🤗
Tgberglu Sekeranne4 uzun süre pişik olmuş ise ve geçmiyorsa mantara dönüşmüş olabilir bana doktorum mantar kremi yazdı ve 4 sürmeye pişiklik geçti