Rumeysaaa Kızlar güneş kremi, gereken tüm ilaçlar, mayo bez, güneşlikli bebek simidi, uv korumalı bebek mayosu... Vs vs her şeyi aldık ama son kez yine soruyorum kısmetse cumartesi yola çıkcaz mersin ve Antalya da mutlaka gidin, yeyin, yapın dediğiniz ne varsa yazablr misiniz hanımlar 💗💞🌸💮💃😇
Neslihansr Rumeysaaa antalya çıralı ya gidip tertemiz bir denize girebilirsiniz , antalya alanyaya gidip dimçayında yemek yiyebilir ardından dim mağarasına gidebilirsiniz yine alanya da sapadere kanyonuna gidip soğuk suya kendinizi atabilirsiniz ☺️
Aysaze Rumeysaaa cennet cehennem yolunda ki kahvaltı yerlerinde sıkma gözlemeli güzel bir kahvaltı yapın ☺️ Şehir merkezinde de tantuni yemeyi ihmal etmeyin😉 narlıkuyuda lokmacı öğretmenin yerine gidebilirsiniz yine oralarda balık restaurantları da var iyi eğlenceler 😉
Rumeysaaa Neslihansr dim magarasına gitmeyi elemiştik aslında ve bebekle soğuk su da mümkün olmaz diye düşünüyorum, yine de teşekkürler 🌸
Neslihansr Rumeysaaa valla biz 7 aylık bebeğimizle gitmiştik de ondan söyledim sizin tercihiniz iyi eğlenceler 😘