Pinkbery EbrucCivan Kraft mee you veya kabin serisi. Bunlar kucuck olup kabine sokuluyor. Ama baston tarzı işinize yararsa Ben mee olanı kullanıyorum cok memnunum heryere sığıyor.
Derinbebis EbrucCivan mühendisoğlu paylaşmıştı geçenlerde sanırım kanz bişey ama sayfasını bi inceleyin memnunmuş
Alazokan EbrucCivan ben oğlum 5 ayılıktan beri kabin tipi araba kullanıyorum memnunun uçak yolculuğu da yaptık baby to 2 cool kullanıyorum
Melismetee Normal arabanızda götürebilirsiniz bizimki travel sistem iki parça mesela uçağa tam girişte birakiyosunuz cikista aynı yerden aliyorsunuz
Melismetee Ejderhahavva bende başta korkmuştum ama değilmiş girişe kadar gidiyorsunuz uçağa girişte katlayıp koyuyosunuz kenara sadece çıkarken de alıyorsunuz devam okadar
Ejderhahavva Melismetee bugün güvenlik kapılarından geçiyor ne rahatlığı sök tak sök tak hele bi de tek başına yolculuk yapanın vay haline kendimden biliyorum bebek valiz sırt çantası travel bebek arabası da üstelik ben kimseye tavsiye etmiyorum şayet
Melismetee Ejderhahavva bakış açısı tabi ben kanguruyu alıyorum yanıma bebek bende takılı duruyor ben işimi hallediyorum.
Ejderhahavva Melismetee bebek arabasına gerek kalmaz ki o zaman ...siz altarnatif kanguru da kullanmışsınız diğer türlü tarvel sistemle sıkıntı