baybbal Ebruada26 bence en iyisi hiç birisi tabiki benim fikrim 😜çok tatlı görünüyor evet ama yaa allah korusun koparabilir
syhnun Ebruada26 kesinlikle totsandmore sayfasına bakın derim 2 çocuğuma da ordan aldım ve müthiş malının arkasında duruyorlar. Hem sertifikalı hem güvenceli kızım 1 yaşında şuan hala boynunda doğar doğmaz ayağına takmıştım şimdi boynunda 🥰
Pirayeada 1997a https://instagram.com/kehribarkolyebileklik?igshid=YmMyMTA2M2Y= burası hakiki satıyor
Pirayeada aylinbb bu vakalar hepsi yurdışında turkiye de neden yok hâlbuki en çok türkiye de kehribar takılıyor
Pirayeada Ebruada26 daha mutlu bir bebek oldu huzursuzdu sürekli hasta olurdu ..ama bilmiyorum kolyeden mi yine de bişey diyemem
Ebruada26 Pirayeada bizimkisi de çok huzursuz bebek ve çok sinirli 25 günlük olmasına rağmen her yolu denedik bide bunu deneyelim dedik son çare napalım insan kolye falan da olsa medet umuyor valla çaresiz kalınca
aylinbb Pirayeada ne haber oluyor ki türkiyede doğru düzgün? ani bebek ölüm sendromu gibi bir hastalığın dahi adı geçmiyor hiçbir yerde
Pirayeada aylinbb orası öyle tâbi saklanıyor ama etrafında o kadar takan anne var ki bu yüzden cesaret aldım