Esdelideli Taze_anne34 travozol krem çok iyi geliyor pisige kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 kere sürünce hemen etkisini gösteriyor
Sofyasufy Taze_anne34 mustela canım çok memnun kaldım doğduğu zamandan beri kullanıyorum tek alerjisin den dolayı baya kötü pişik oldu fito krem ilaç kullandık doktorumuz verdi ama onun dışında hep mustela
Aslann2022- Taze_anne34 himalaya gratiste vardi. Artık satmiyorlar sanirim. Ama amazonda var efsane bişey anında etki ediyor
H-A-B-K Taze_anne34 Hamazinc doktor yazdı bize trosyd ile birlikte karıştırarak uyguladık hızlı iyileşti
Taze_anne34 H-A-B-K ya ogluma surekli mustela suruyorum ama hic etki etmiyor yinede pişiyor dediginizi bi aklimda tutayim tesekkur ederim🙏🏻
NurY Taze_anne34 iki üç gün her bez değiştirme de sürüyordum mesela iki üç güne tamamen iyileşiyor oğlumun pisigi
Syd14 Taze_anne34 ben her seyi kullandim kizimda bepantol, mustela zeytin yagi ,kantoron yaği ,hametan hic biri fayda etmedi trosday kremi bi surdum gece sabaha azaldigi gördüm 1 gün daha sürdüm 2 günde tam gitmisti kesinlikle trosday kullanmalisin